Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe u een DVD - RW Optiplex GX270 Install
Dell Optiplex GX270 ondersteunt verschillende installeerbare upgrades . Name , het beschikt over een eenvoudig te upgraden DVD - RW drive . Upgraden dit station is vooral een kwestie van het openen van de zaak , het aanpassen van een paar verbindingen en vervolgens de zaak te sluiten . Een DVD - RW-station kunt u dvd-films te branden of op te slaan tot 4,7 GB aan herschrijfbare data op een enkele schijf , ze zijn vooral nuttig voor back-up van belangrijke bestanden . Wat je nodig hebt
IDE DVD - RW drive
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit , ontkoppel alle kabels die op de toren zijn bevestigd en verwijder de computer staan ​​. Verplaats uw computer naar een goed verlichte werkruimte . Kopen van 2

Leg de computer op zijn zijkant zodat het Dell- logo op de zaak wordt geconfronteerd met het plafond . De huidige optische drive moet up rechts - side zijn. Vind de toetsen op de bovenkant en onderkant van de behuizing bij de achterkant van de computer . Duw beide knoppen in op hetzelfde tijdstip en til de kap van de computer . Raak een ongeverfd metalen oppervlak van het chassis van de computer om de statische elektriciteit van uw lichaam te verwijderen .
3

Verwijder de audio -en voedingskabels van de tussenlaag bord dat is aangesloten op de achterkant van de geïnstalleerde optische drive en verwijder vervolgens de raad van bestuur zich van de achterkant van het station . Knijp de lipjes aan weerszijden van het station en haal het uit de drive bay . Als uw computer een optische -schijfeenheid heeft , sluit u de IDE-interface kabel uit station set van uw computer naar de IDE-aansluiting op het moederbord . IDE-connector op het moederbord is naast de drive bays .

Schuif de nieuwe schijf in de drive bay 4 totdat u hoort dat de lipjes vastklikken . Sluit de interposer bord aan de achterkant van het nieuwe station. Tabblad de tussenlaag raad moeten passen onder de uitsparing van het deksel van de computer . Als uw drive beschikt over een controller kaart , plaats de kaart in een van de uitbreidingssleuven van uw computer .
5

Vouw alle kabels uit de buurt van de behuizing luchtstroom routes en fans . Sluit de computer uit, sluit alle kabels en start uw computer . Run " Dell Diagnostics " uit startmenu van uw computer om te controleren of het station juist is geïnstalleerd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De Doelstellingen & doelstelli…
·Wat kan Robots Do That Mensen …
·Wat is SD HC geheugen? 
·Hoe vindt u het serienummer vo…
·Hoe krijg ik een High Speed ​​…
·Hoe maak je een IDE harde schi…
·Hoe uit elkaar te halen een co…
·Hoe verwijder ik ongewenste Dr…
·Hoe te voorkomen een harde sch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te printen op een USB -printer 
·Hoe voeg ik een andere videokaart op mij…
·Hoe te herstellen CMOS BIOS op een Compa…
·Waarom Zal niet een thumb drive Work in …
·HP Officejet 4300 Series Printer Problem…
·Hoe krijg ik mijn MacBook Pro 2 te werke…
·Hoe maak je een schijfstation met behulp…
·Hoe maak je een Logitech Headset gebruik…
·Hoe te meten Mijn CPU temp 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com