Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te Hewlett Packard Printers installeren
Voordat u het afdrukken kunt beginnen op je nieuwe Hewlett - Packard ( HP ) printer , moet u eerst de hardware componenten van de printer monteren en installeren van drivers en software . Het kennen van de eenvoudige stappen te volgen , met name de volgorde waarin om hen te volgen , zal ervoor zorgen dat uw nieuwe printer goed werkt na installatie . Correct installeren van uw HP printer zal ook fouten maken probleemoplossing u misschien ontvangt na de installatie een stuk eenvoudiger . Wat je
Hewlett - Packard ( HP ) printer
USB -kabel -software -installatie-cd of drivers
PC of Mac
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Nadat u al het verpakkingsmateriaal uit de printer , waaronder tape en karton hebt verwijderd , vind het netsnoer dat bij de printer en steek deze in de daarvoor bestemde poort op de printer . Steek het andere uiteinde in een stopcontact en druk op de knop om de printer aan te zetten . Als de printer niet aan gaat , zorg ervoor dat beide uiteinden van het netsnoer zijn vastgezet . Kopen van 2

Insert papierladen en inktpatronen . Als uw printer heeft een aparte papierlades , plak ze in de daarvoor bestemde sleuven . Voor inkjet printers van HP , uitpakken van de inktpatronen die bij uw printer is geleverd en deze veilig te laden in cartridgewagen van de printer . Hoewel de stappen voor het invoegen van uw inkjet cartridges zal verschillen op basis van het model van uw HP printer , alle printers automatisch de cartridgewagen bloot wanneer u op een knop drukt of een lift van een bepaalde deur . Dit zal u toelaten om de cartridges te installeren zonder handmatig de cartridgewagen boven te slepen . Wanneer u de inktpatronen plaatst , zult u weten dat ze goed vastzitten als u een klikgeluid hoort . Als uw HP -printer is een laserprinter , de tonercartridge zal waarschijnlijk reeds geïnstalleerd en klaar voor gebruik , hoewel je wellicht een aantal veiligstellen tape te verwijderen .
3

Steek de USB-kabel aan alleen de printer . Vermeld als type - B -connector einde ( het kleinste uiteinde ) van de USB -kabel aan op de daarvoor bestemde poort op de printer . U moet de USB-kabel niet aan op de computer voordat de installatie wordt u gevraagd dit te doen , als het inpluggen van de kabel in te vroeg kan het software- installatieproces verstoren .
4

de HP-printersoftware installeren . Invoegen in de computer de installatie-cd die bij uw HP printer. Uw computer moet het installatieprogramma automatisch starten , maar als dat niet gebeurt , dubbelklikt u op het cd -station en de inhoud van de cd te verkennen . Dubbelklik op het installatiebestand om de installatie te starten . Zodra de installatie van software begint , volgt u gewoon de instructies op het scherm .
5

Aan het einde van de software-installatie en de setup-proces , zal het installatie programma vragen of u wilt een testpagina afdrukken . Een testpagina afdrukken zal bepalen of de software goed geïnstalleerd en als je goed ingesteld hardware van de printer , zoals de inktcartridges en papier lade . Plaats papier in de papierlade voordat u afdrukken van een testpagina , anders zal je een " lege papierlade " fout .

Ontvangen

Previous: Next:
  computer Printers
·Printers die compatibel zijn m…
·Hoe kan ik Refinish of herstel…
·HP Officejet Pro L7780 Specs 
·HP Laserjet 4200 Problemen opl…
·Hoe u uw 1022n Reset 
·Hoe maak je een laserprinter s…
·Ncr Inkjet Refill Instructies 
·Hoe een HP C4844A inktcartridg…
·Hoe maak je een I - Mark V80i …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om bestanden te downloaden vanaf een…
·Doet een Toshiba Satellite Heb Wi - Fi? 
·Toegang tot een tweede BIOS 
·Hoe maak je een harde schijf vervangen o…
·Hoe maak USB Flash Drives Emuleren een o…
·Mijn Dell Inspiron 910 Mini Laptop start…
·Hoe de PMU resetten op je MacBook 
·Voordelen & Nadelen van een trackball 
·De WiFi van mijn Asus G50VT werkt niet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com