Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe je een inkjetprinter Reparatie
Wanneer een inkjetprinter ontwikkelt problemen die u verhinderen het voltooien van een afdruktaak , een eerste gedachte in vele geesten is om het weg te gooien en een nieuwe kopen . Terwijl inkjet printers zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te vervangen , vele problemen die optreden zijn gemakkelijke oplossingen . Alvorens de beslissing om het te vervangen , probeer dan een paar eenvoudige reparaties en je gewoon zou kunnen vinden uw printer is de moeite waard om na alles . Wat je nodig hebt
Inkjet printer eigenaar handleiding
Inkjet kopieerpapier
Vervangende cartridges ( optioneel ) op Twitter Geheugen modules ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
afdrukkwaliteit oplossen
1

Reinig de printkop . Vuile printkop kan scharen van problemen veroorzaken . Elke fabrikant van de printer heeft verschillende procedures voor het reinigen printkop , zodat uw handleiding te raadplegen voor specifieke richtingen . Als u niet meer over uw handleiding , kijk op de website van de fabrikant voor handmatige downloads en instructies .

Controleer inktniveau in de cartridges 2 . Start de afdruktaak en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer in de onderste taakbalk . Een statusbericht verschijnt en de hoogte van het huidige niveau van inktpatronen .
3

Lijn de printkoppen . Printkoppen in de noodzaak van afstemming kan leiden tot donkere banden te verschijnen op uw afdrukken . Elke fabrikant van de printer heeft verschillende eisen voor het uitlijnen van printkoppen ; raadpleeg uw handleiding voor specifieke aanwijzingen . Als u niet meer over uw handleiding , kijk op de website van de fabrikant voor handmatige downloads en instructies .
Papierproblemen

Controleer 4 voor papierstoringen . Terwijl grotere stukjes papier zijn gemakkelijk te herkennen en te verwijderen , kunnen kleine stukjes papier blijven. Open de printer en controleer kleine stukjes gescheurd of vastgelopen papier .

Controleer het papier kwaliteit 5 . Papier van slechte kwaliteit kan meerdere vellen veroorzaken te voeden in een keer en papierstoringen . Gebruik glad , hoge kwaliteit papier dat speciaal is gemaakt voor inkjetprinters . Bewaar papier in een droge omgeving .

Opnieuw papier 6 . Als het papier niet goed wordt geladen , zal het niet goed ingevoerd . Probeer opnieuw te laden met minder vellen . Controleer of u de ingestelde printer het juiste papierformaat hebt . U kunt het papierformaat instellen van het PRINT commando in het menu BESTAND .
Afdrukken Problemen
7

Voer een zelftest van de printer . Een zelftest van de printer zal u vertellen of de printer goed werkt . Uit te schakelen en koppel de printer vanaf de computer . Op de meeste inkjetprinters , gaat de zelftest op een knop en tegelijkertijd u de printer aanzet . Als de printer werkt , zal een diagnostische testpagina afdrukken . Echter , omdat elke fabrikant van de printer heeft verschillende eisen voor het invullen van een zelftest , raadpleeg uw handleiding voor specifieke aanwijzingen . Als u niet meer over uw handleiding , kijk op de website van de fabrikant voor handmatige downloads en instructies . Als de testpagina niet wordt afgedrukt , de printer heeft een intern probleem
8

Start de computer opnieuw . Diverse of mysterieus afdrukproblemen kunnen ontstaan ​​uit het niets en verdwijnen net zo snel door uw computer opnieuw op te starten .
9

Zorgen systeem voldoet afdrukken eisen . Dit is vooral belangrijk als u een hoge - resolutie beelden , zoals foto's afdrukken .

Sluit alle programma's die worden uitgevoerd in de achtergrond .

Voer het defrag programma vrij te maken extra ruimte op uw harde schijf . Om uw schijf te defragmenteren , gaat u naar " Start > Alle programma's > Bureau-accessoires > Systeemwerkset > Schijfdefragmentatie . " Selecteer de schijf die u wilt opruimen en start het proces . Dit kan soms de tijd nemen om patient.Increase systeemgeheugen voltooien dus door de aankoop en de installatie van extra geheugen .

Previous: Next:
  computer Printers
·HP PSC 1200 Series Fouten 
·Hoe te Laser en inkt - jet pri…
·Hoe kan ik een Lexmark X2470 p…
·MICR Line Specificaties 
·Hoe de tonercartridge IC Reset…
·Problemen met een HP Laser Jet…
·Hoe software te installeren vo…
·Over een Large Format Printer …
·HP Photosmart D5160 Printer Pr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik de BlueAnt X3 Battery Change 
·AMD Athlon II Dual - Core P320 Specs 
·Apple iMac G3 instructies 
·Welke kabel Heeft de Lexmark X2600 nodig…
·Waarom werkt mijn PC Detect My Oxygen 8 …
·Hoe te verbinden Uw kabelbox naar een la…
·Altronix 6030 Instructies 
·Hoe Aircards Werk voor Laptops 
·Wat is een Double - Layer Drive ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com