Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe afdrukken Correct Kleuren Met Adobe Photoshop
Vaak, als Photoshop-gebruikers hun foto's of projecten afdrukken , de afgedrukte kleuren er modderig of saai . Soms zijn de meeste van de kleuren zien er geweldig , maar een of twee blijken volledig verschillend van hoe ze eruit zagen op het computerscherm ! Hoe kunnen we voorkomen dat dit gebeurt , en hoe kunnen we consistente kleuren bij het afdrukken vanuit Photoshop ? Er zijn veel factoren die invloed hebben op hoe kleuren af ​​te drukken . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Desktop printer
Toon Meer Aanwijzingen

Start 1 in de CMYK -modus . Het eerste ding om te kijken of de kleuren in een Photoshop-document afdruk slecht is de kleurenmodus . Computer monitoren kleuren in RGB , omdat ze gebruik maken van Rood, Groen en Blauw licht om de volledige waaier van kleuren te creëren . Printers , daarentegen , CMYK gebruiken . Zij maken gebruik van cyaan, magenta , geel en zwart ( afgekort als "K" ) inkt om af te drukken in kleur . Dus, als je een nieuwe Photoshop- document te openen dat u wilt afdrukken , altijd kiezen voor CMYK in de Color Mode-menu van het dialoogvenster Nieuw document . Als u een bestaand document dat u wilt afdrukken , verander het naar CMYK voordat het afdrukken door te gaan naar de " Afbeelding> Modus " drop - down menu en selecteer " CMYK . " Kopen van 2

Gebruik afdruk - veilige kleuren . Sinds schermen maken kleuren met licht , het is een additief kleursysteem . Dat betekent dat hoe meer licht je toevoegt , hoe helderder kleuren die u krijgt . Printers , aan de andere kant , zijn subtractieve . Hoe meer inkt je toevoegt , des te donkerder kleuren die u krijgt . Vanwege de inherente eigenschappen van de verschillende kleursystemen , kan printers niet alle kleuren die je kunt zien op het scherm af te drukken . Met alleen druk - veilige kleuren is een manier om ervoor te zorgen dat uw kleuren hetzelfde zal blijken op zowel het scherm en het gedrukte product . U kunt zien of u geen gebruik maakt van een afdruk -safe kleur met behulp van het dialoogvenster Kleurkiezer . Dubbelklik op de voorgrond of achtergrond kleurstaal in de Photoshop- instrument paneel om de Picker dialoogvenster Kleur te openen . Als je een kleine gele driehoek met een uitroepteken door uw " Actueel " en " nieuwe " kleurstalen , dat betekent dat de kleur is niet afdruk - safe .
3

kalibreren printer . Elke printer merk en model heeft een manier om het te kalibreren zodat het correct produceert kleur . Kalibreren van een printer gaat afdrukken testvellen en printerinstellingen wijzigen . Vind uw handleiding of instructies op de website van de fabrikant om het model van uw printer kalibreren . Het kan nodig zijn om inktpatronen te veranderen en te reinigen in de printer .
4

Gebruik het juiste papier . Als u foto's afdrukt , zal de kleuren zien er saai als u afdrukt op mat papier . Als u afdrukt flyers , kan de inkt verspreid en lichter als u afdrukt op glanzend papier . Zorg ervoor dat u papier gebruikt dat is gemaakt voor het type product dat u afdrukt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Installatie-instructies voor d…
·Wat is een Flexo Press? 
·Over de soorten kassabonrollen…
·Hoe om vastgelopen papier te v…
·Hoe te Kopieën met ingebouwde…
·Hoe u de grootte van Scan Pagi…
·Hoe maak je een Refill Brother…
·Hoe maak je een Kodak Easyshar…
·Hoe je het niveau Reset in HP2…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Computers doneren in Minneapolis 
·Hoe te partitioneren Monitor 
·Hoe om te leren over computers 
·Hoe je een inkjetprinter Reparatie 
·Hoe maak je een USB 5 Port Hub Installer…
·Specificaties van de HP Officejet J4540 
·Hoe te Laptops Zoek op Specs 
·Hoe te DTR & RTS verbinding 
·Hoe Vergelijk SD geheugenkaarten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com