Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat is een Flexo Press?
Een boekdruk dat de opluchting methode van afdrukken , een flexo pers gebruikt , kan behang, verpakkingsmaterialen , etiketten en enveloppen af ​​te drukken . Het heet een ' flexo ' in de industrie . Omdat het gebruik maakt van een flexibele verlichting plaat in zijn drukproces , kan de printer afdrukken op meerdere vlakken , zoals cellofaan , kunststof , metaal folies , papier en zelfs golfkarton . Productverpakkingen , bijvoorbeeld , worden afgedrukt met de flexo pers voor montage. Geschiedenis

De eerste flexo drukpers kreeg een patent in 1890 in Engeland , het was de bijnaam " Bibby 's Folly " na een van zijn uitvinders van Bibby , Baron en Zonen , omdat de inkten op waterbasis hij gebruikte besmeurd gemakkelijk en resulteerde in slechte kopieën . Flexodruk werd voor het eerst genoemd flexdrukmachine voor een olie gebruikt als een ingrediënt in de inkt . De vooruitgang in de chemische processen van inkt maakte het flexogrpahic proces een uitstekende keuze voor het afdrukken op fijne oppervlakken , zoals cellofaan gebruikt in duidelijke etiketten en verpakkingen .
Flexography

een vorm van hoogdruk , flexografie maakt gebruik van een master drukplaat vergelijkbaar met die gebruikt in offsetdruk . De flexo plaat is een 3 - D reliëf , in plaats van een vlakke plaat , het is gemaakt van rubber . De opluchting plaat direct overbrengt op de afbeelding om het materiaal dat wordt gemaakt , in plaats van een rubberen rol als in offsetdruk . Een reeks rollen verdelen de inkt naar de reliëfplaat . Het materiaal dat wordt afgedrukt weeft door een reeks van vier cilinders voor elke kleur , de fontein roll , aniloxrol , het reliëf plaat en de indruk roll , waarop de drukkende medium tegen de opluchting plaat duwt .
< br > inkt en kleuren

Net als offset , elke kleur in het uiteindelijke gedrukte stuk vraagt ​​om een ​​eigen plaat op de flexo drukpers . Kleur wordt aangebracht een voor een . Afzonderlijke kleuren worden soms gecombineerd om andere kleuren te maken . Flexografische persen kan tot zes kleuren , waaronder zwart . Inkten gebruikt op de flexopers hebben een lage viscositeit , ze gemakkelijk verspreid en hebben sneldrogende eigenschappen . De meeste inkten zijn op waterbasis en droog als verdampt , of ze zijn ultraviolet uithardende inkten , die te genezen met licht . Speciale inkten stollen op bedrukte als oplosmiddelen met warmte worden verwijderd, tenzij ultraviolet uithardende inkten worden gebruikt in plaats .
Printing Mediums

Vanwege de flexo proces met behulp van een flexibele verlichting plaat , verschillende afdrukmedia kunnen worden gebruikt met deze werkwijze . Andere afdrukmedia zijn plastic zakken , papieren zakken , melk en drankverpakkingen , zelfklevende tapes , en voedsel en snoeppapiertjes . Na het afdrukken verpakkingen en containers , deze ga dan naar een aparte ruimte voor de montage of binding . Sommige fabrikanten hebben een flexo pers in de verpakking proces , in plaats van uit het verzenden van artikelen worden afgedrukt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een IBM Infoprint …
·Hoe je Black Ink Print Donkerd…
·Hoe maak ik een Canon Ink Coun…
·Hoe een HP 60 opheffen 
·Hoe te Brochures op een HP 640…
·HP c6657 Refill instructies 
·Iedereen die ooit vervangende …
·Wat zijn de oorzaken voor Scho…
·Regels voor het afdrukken op p…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·HP Pavilion Tx1417CL Specificaties 
·Hoe maak je een Paper Jam in een kopieer…
·Instructies voor Canon Inkjet T - Shirt …
·Hoe maak je een Short Circuit Trace op e…
·Hoe maak je een Flash Drive 
·Hoe naar meerdere beeldschermen Run op e…
·Hoe te verbinden van een laptop op een L…
·Hoe maak je een cd - rom Recover 
·Hoe je Nokia N810 gebruiken Met een gehe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com