Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een HP Business Inkjet Problemen 1200N
Al vele jaren Hewlett Packard is een toonaangevende naam in de wereld van printers , scanners en andere office -technologie . De printers maakt het bedrijf worden veel gebruikt in huizen en kantoren , en de Inkjet 1200 kan een uitstekende keuze voor vele toepassingen. Hoewel deze printers zullen over het algemeen presteren heel goed , het is nog steeds belangrijk voor printer eigenaren om basisvaardigheden probleemoplossing in de plaats . Wat je nodig hebt
Printer Briefpapier van Zazzle.nl Stofzuiger
wattenstaafjes
Warm water
isopropylalcohol
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kijk het papier als het wordt ingevoerd in de printer . Als het papier wordt scheef , verwijder al het papier uit de lade en zorg ervoor dat de ladegeleiders goed zijn afgesteld . Als deze gidsen niet zijn ingesteld goed het papier niet goed ingevoerd , wat resulteert in papierstoringen en andere problemen .

Waaier het papier grondig te zorgen dat de pagina's niet aan elkaar plakken 2 . HP-printers zoals de 1200n kan zeer gevoelig voor vocht in het papier , en als er teveel vocht de pagina's zullen elkaar plakken . Als u regelmatig problemen met de printer trekken meer dan een stuk papier op een moment hebben , is de kans groot dat het papier bevat teveel vocht. Zorg ervoor dat u het papier op te slaan in een warme omgeving tot de ophoping van overtollig vocht te voorkomen .
3

Open de voorkant van de printer en trek de tonercartridge uit . Zit de tonercartridge ondersteboven en kijken voor een lekkende toner . Als u alle toner stof op de cartridge , veeg het af met een papieren handdoek en zitten de toner goede kant naar boven . Wacht een paar minuten en draai de cartridge dan . Als u een nieuwe toner lekken merkt de cartridge moet worden vervangen . Lekkende toner kan de 1200n printer ernstig beschadigen , dus zorg ervoor dat uw toner cartridge te controleren op lekken voordat u deze installeert .
4

Gebruik een kleine draagbare stofzuiger aan de binnenkant van de printer grondig te reinigen . Na verloop van tijd , kan papierstof , toner puin en ander vuil zich ophopen in de printer . Dit kan problemen met de afdrukkwaliteit en de papierinvoer veroorzaken .
5

Doop een wattenstaafje in een kopje warm water of een fles isopropylalcohol . Gebruik dat wattenstaafje om de rest van het interieur van de printer grondig te reinigen . Plaatsen in de printer mogelijk niet toegankelijk zijn voor het vacuüm , en met behulp van een wattenstaafje is de beste manier om ervoor te zorgen dat de printer is echt schoon .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill een inktcartridg…
·Hoe kan ik Problemen met een H…
·Hoe de Paper uitlijnen in een …
·Hoe maak je een nieuwe USB-kab…
·Mijn HP C4480 printer wordt ni…
·Hoe maak je een Graphtec FC 70…
·Hoe te Refill een HP 57 Tricol…
·Hoe printer inkt vullen 
·Hoe maak je Refill een Lexmark…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Over Computer Speed ​​
·Hoe je tekst naar een iPhone Vanuit een …
·Hoe maak je een POS kassasysteem Gebruik…
·Hoe kan ik PC- audio-ingang Problemen? 
·How to Set Up Draadloos printen Met een …
·Hoe kan ik een aangepaste iPad Icoon Zor…
·Markeren en muis Vasthouden Problemen 
·Om te lezen hoe een lege cd serienummer 
·Hoe Memory Vervang op de Dell Latitude D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com