Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe printer inkt vullen
Navullen van printer inkt cartridges in huis zal u geld besparen bij uw printer draait bijna leeg. Voor de beste resultaten , vul de cartridge wanneer het eerst een " low ink " waarschuwingsbericht weergegeven . Wachten totdat de cartridge leeg droog het minder waarschijnlijk na het bijvullen goed te laten werken zal maken . Te vullen uw printer , kunt u een printer inkt refill kit ontworpen voor uw specifieke merk en model nodig . Zodra u de kit met de nodige tools, zul je alleen maar nodig hebt om de inkt de volgende keer dat u vullen uw inktpatronen te kopen . Wat je nodig hebt
Printer inkt refill kit
Papieren handdoeken
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder de inktcartridges uit de printer . Veel printers moet u de printer op het deksel te zetten en te openen voordat de inkt cartridges zal zijn plaats te schuiven . Druk op de ontspanknop of hendel en trek de cartridges gratis .

Place 2 de cartridges op een doek of een stapel papieren handdoeken , en lay-out van de instrumenten van uw cartridge refill kit . Zorg ervoor dat de refill kit is bedoeld voor gebruik met uw specifieke inktcartridges .
3

Zoek de opening in je eerste inktpatroon . De bovenkant van het gat afgedicht met ofwel een spons of een kleine bal . Wrik de kleine bal uit met een scherp , puntig voorwerp , en leg de bal opzij . Voor spons cartridges , verlaat de spons op zijn plaats .
4

Vul de printer inkt spuit met de corresponderende kleur inkt voor de cartridge die u navullen . Druk naar beneden te spuiten een paar druppels inkt uit en te elimineren eventuele luchtbellen .
5

Steek de naald door de opening , of de sponsachtige laag , van de inktpatroon . Steekt totdat de onderkant van de cartridge te voelen , trek dan iets omhoog .
6

Druk op het handvat van de spuit om de inkt te injecteren in de cartridge . Druk langzaam op , of u kunt luchtbellen die zal leiden tot strepen en vlekken tijdens het afdrukken te creëren . Kijk voor de inkt om te beginnen om te laten zien door middel van de spons of nabij de top van de opening .

Stop injecteren inkt 7 , en trek de spuit . Vervang de bal , wanneer de cartridge een had, en knal het weer op zijn plaats .
8

Veeg eventueel gemorste inkt van de buitenkant van de patroon met een vochtig keukenpapier . Laat ze drogen . Herhaal het proces op uw andere cartridges , het wassen van de spuit na elk gebruik of gebruik van een nieuwe , schone spuit bij het overschakelen kleuren . Plaats de cartridges in de printer , en maak een testafdruk of een reinigingscyclus te krijgen van de inkt weer op gang .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de HP CP1700 Problemen 
·Lexmark Pro805 's Specs 
·Hoe een HP tonercartridge Over…
·Hoe kan ik drivers voor een HP…
·Hoe maak je een Epson R230 Hea…
·Hoe kan ik instellen Duplex op…
·Hoe maak je een Canon 9500 kle…
·Scannen in HP Officejet 4355 -…
·My Brother HL - 2140 Is Offlin…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je papier invoegen in een HP Deskjet…
·Hoe de drive verwijderen op een ThinkPad…
·Hoe om gegevens van een gepartitioneerde…
·Hoe maak je een draadloze verbinding van…
·Hoe te installeren Logitech Quickcam Sof…
·Case fans zijn interne ventilatoren in d…
·Hoe te 12V krijgen van USB 
·Hoe maak je een Compaq Presario 1200 Lap…
·Hoe te Run ASP Apache Server 403 in Wind…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com