Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een HP DeskJet 1300 Problemen
Tijdens het afdrukken met uw HP Deskjet 1300 printer , kunt u vinden dat de printer fouten tegenkomt of andere situaties die zijn vermogen om goed of helemaal niet af te drukken beïnvloeden . Door te gaan door de stappen van het oplossen van het probleem , kunt u ofwel het probleem eenvoudig te verhelpen of te elimineren gemakkelijk vaste voorwaarden als de oorzaak van het probleem . Indien , na het doornemen van de probleemoplossing , blijft de printer problemen ondervindt , neem het mee naar een reparatiewerkplaats om het te laten onderhouden . Instructies
Vage afdrukken

Print 1 een document en kijken naar de inkt - statusvenster dat verschijnt op het scherm van de computer . Als een van beide inktpatronen nog of bijna leeg , vervang deze door een nieuwe . Kopen van 2

Open het document dat u hebt afgedrukt en klik op " File " en vervolgens "Afdrukken" aan de bovenkant van het venster . Klik op de knop "Eigenschappen " , selecteer het tabblad " Snel afdrukken " .
3

Klik op het drop - down menu label " Afdrukkwaliteit " en selecteer een hoger niveau van kwaliteit . Selecteer een andere papiersoort in het menu " Papiertype " als wat laat zien niet overeenkomt met het type papier waarop u afdrukt . Selecteer een andere grootte in het menu " Papierformaat" als u gebruik maakt van een ander formaat dan wordt getoond .

Klik 4 op het tabblad ' Geavanceerd ' en vervolgens op de knop " Geavanceerde functies . " Schuif de " Ink Volume " instelling verder naar rechts om de duisternis van uw afdrukken te verhogen .
5

Een testpagina afdrukken door de "Power " toets ingedrukt te houden terwijl u opent en sluit de voorklep vier tijden . Denk aan het vervangen van de inktpatronen als u fouten in de afdruk vinden .
Papierstoringen
6

Trek alle losse vellen papier uit de papierladen . Kort op de " Power" knop , beginnend proces van de printer om het vastgelopen papier te verwijderen.
7

Koppel de USB -en netsnoer uit de printer . Open de achterdeur door op het lipje aan de linkerkant van de deur .
8

Open voorklep van de printer en verplaats de wagen cartridge van de ene kant van de printer naar de andere, het verwijderen van iets dat blokkeert zijn beweging . Trek alle vellen of kleine stukjes papier in de printer .
9

Reinig alle van de rollen in de printer met een microfiber doek met gedestilleerd water . Laat de rollers 15 minuten drogen , sluit vervolgens de voor-en achterdeuren .
10

Reset de printer als het papier - jam fout blijft verschijnen . Zet de printer uit en trek het netsnoer uit de achterkant van de printer en het stopcontact . Na 15 seconden sluit het stopcontact en zet de printer weer aan .

Previous: Next:
  computer Printers
·Het verschil tussen laser en i…
·Hoe maak je een printerinstell…
·Hoe je inktcartridges installe…
·Hoe om te doen Dubbelzijdig af…
·Afdrukken in Black Only Met Ep…
·Wat is de Lexmark 4200 Series …
·Hoe te configureren van een HP…
·Hoe kan ik als vervanging van …
·Hoe maak je een HP 812C Printe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De verschillen in de DVI-connectoren 
·Hoe te actualiseren en te herstellen van…
·Hoe maak je een USB -kabel te maken in e…
·Hoe te deactiveren bijhouden op een MacB…
·Specificaties voor de Lenovo Z60m 
·HP 950C Printer Information 
·Soorten en onderdelen van een computer 
·Biometrische Vingerafdruk Scanners Voord…
·Hoe te iWeb publiceren naar GreenGeeks 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com