Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Kodak 5300 Aio Printer zwarte inktcartridge Fout tijdens het vervangen Fix
De Kodak EasyShare AiO 5300 is een alles - in-een printer die documenten en foto's , kopieën en scans afgedrukt . Het maakt gebruik van zowel de kleur en zwarte inkt cartridges . Kodak schat dat je de inkt zal veranderen om de drie tot zes maanden . Soms inktpatronen defect of maak printer fouten , en het oplossen van problemen kunt u tijd besparen . Het kan ook geven u de informatie die u nodig hebt om een terugbetaling of vervanging te krijgen als het een defecte cartridge . Wat je nodig hebt
Kodak EasyShare AiO 5300
Kodak EasyShare AiO 5300 zwarte inktcartridge Briefpapier van Zazzle.nl Q - tips
isopropylalcohol
Toon Meer Instructions
< br > 1

Open uw Kodak 5300 -printer door het opheffen van de gehele kopieermachine lade en stutten het te openen . Zorg ervoor dat uw printer is ingeschakeld voordat u inkt . De inkt lade wordt automatisch gereset bij het centrum , dus wachten tot het stoppen met bewegen . Verwijder de oude zwarte cartridge door het vastgrijpen van de voor-en achterkant en recht omhoog te trekken . Gooi het in een verzegelde zak . Kopen van 2

Schud de nieuwe cartridge om de inkt los . Opstijgen al de verpakking en verpakking , inclusief het plastic lipje aan de onderkant van de cartridge . Doe de patroon in de zwarte inkt sleuf in de printer en duw deze naar beneden totdat deze vastklikt . Sluit de printer aan en wacht tot de printer hoofd om zichzelf te resetten .

Kijk 3 op het LCD -scherm aan de rechterkant voor eventuele foutmeldingen . Als het nog steeds zegt " Zwarte inkt laag " ondanks een nieuwe cartridge , raakte de groene knop OK . Een testpagina afdrukken . Soms is de inktniveausensor chip in de cartridge storingen , zelfs als de inkt werkt . In dat geval , zal je nog steeds krijgen van de " Zwarte inkt laag " boodschap voor de duur van de levensduur van de cartridge . Als dit zal je lastig , bel Kodak over een vervangende cartridge . Als de testpagina niet werkt , gaat u verder met stap 4 .
4

Open de printer en verwijder de zwarte inktpatroon . Kijk onderaan zorgvuldig voor eventueel resterende stukken plastic labels die u hebt verwijderd . Dit kan de inkt vloeien blokkeren. Pellen eventueel resterende stukken en vervang de inkt .
5

Probeer het reinigen van de inkt goed , terwijl de inkt wordt verwijderd . Dompel een wattenstaafje in isopropylalcohol en swab het rond de inkt goed basis. Soms opgedroogde inkt kan het hele proces verstoppen . Swab de onderkant van de inktpatroon zo goed en zet het terug in de printer . Sluit alles een back-up en een testpagina afdrukken .
6

Call Kodak of de winkel waar u de inkt gekocht voor een terugbetaling of vervanging , indien geen van de bovenstaande suggesties het probleem oplossen .
< Br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe het opzetten van een print…
·Hoe informatie wissen op een R…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je Enveloppen op een …
·Installeer een inktcartridge o…
·HP Officejet Pro L7780 Specs 
·Hoe u de HP Deskjet D4360 Prob…
·Hoe maak je een Clean Coronadr…
·Hoe maak je Voeg een printerpo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een externe microfoon te gebr…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen op een Tr…
·Over IBM Laptop Docking Station Drivers 
·Hoe te Schakel IR op Windows XP 
·Hoe Dubbelzijdig Afdrukken in Vista 
·Compaq Presario R3000 Beschrijving 
·De juiste methode voor het toepassen van…
·Hoe te openen een Inspiron 530S 
·Wat is een Core Processor ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com