Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Installatie van de Officejet J5700 Series
De HP Officejet J5700 serie printer is een inkjetprinter met een set functies ontworpen om de printer bruikbaar in kantooromgevingen te maken . De Officejet J5700 is voorzien van een scanner met een glas bed dat kan worden gebruikt voor het scannen in kleur of zwart-wit fotokopieën . Daarnaast kan de J5700 faxberichten in zwart-wit of kleur verzenden en ontvangen . Als je hebt besloten dat de Officejet J5700 is de printer die aan uw behoeften voldoet , kunt u het op uw computer te installeren in een paar simpele stappen . Instructies
1

Open het deksel van de Officejet J5700 . Kijk voor een oranje pen aan de linkerzijde van de printer . Trek de pin eruit en gooi het weg . De pen voorkomt dat de cartridge drager van bewegen tijdens het transport . Kopen van 2

Haal het label blad voor de voorste bedieningspaneel en druk op de voorzijde van de Officejet J5700 .
< br > 3

Duw de lipjes aan het uiteinde van de plastic papierlade in de uitsparingen aan de onderkant van de printer . De bak moet stevig op hun plaats blijven en bieden ondersteuning voor meerdere vellen papier . Leg een stuk gewoon papier in de lade .
4

Doe de twee helften van de stroomkabel samen aan de macht baksteen. Steek een uiteinde van de voedingskabel in de rechterbenedenhoek van de printer , en sluit het andere uiteinde aan op een stopcontact .

Druk de power-knop 5 in de rechterbovenhoek van de Officejet J5700 bedieningspaneel . Er verschijnt een bericht op het scherm waarin u wordt gevraagd om de gewenste taal en regio in te stellen . Gebruik de D-pad op het bedieningspaneel om uw selecties te maken en druk op de "OK" knop .
6

Open het deksel van de Officejet J5700 , inclusief de glazen scanner bed . Laat een moment voor de inktpatroon vervoerder taxi naar de rechterkant .
7

Til de zwarte kunststof deuren die aan weerskanten van de inktcartridgehouder .

Unwrap 8 een cartridge en verwijder de doorzichtige strip die over de bodem . Schuif deze horizontaal in de inktcartridgehouder en sluit het deksel . De kleur inktpatroon moet gaan in het linker compartiment , en de zwarte cartridge moet gaan in de juiste . Sluit het deksel van de Officejet J5700 wanneer beide cartridges zijn geïnstalleerd .
9

Druk op de toets " OK " op het bedieningspaneel wanneer het scherm licht op en vraagt ​​of u een cartridge geïnstalleerd . De Officejet J5700 produceert automatisch een testpagina af om de uitlijning van de inktpatronen controleren .
10

Plaats de uitlijningspagina in de feeder aan de bovenkant van de Officejet J5700 . Plaats het document in de invoer naar boven , met de zijde met drie zwarte vierkantjes gaan door de feeder eerste . Druk nogmaals op de knop "OK " om de Officejet J5700 de uitlijningsvel automatisch te scannen en de nodige aanpassingen .
11

Plaats de cd voor de Officejet J5700 in uw computer en volg de aanwijzingen om de installatie van stuurprogramma's voor de printer . Zet de printer niet aan op een USB -poort tot de software vertelt u om dit te doen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Refill Instructies voor de HP …
·Mijn HP 2605dn kan niet worden…
·Continuous Ink Jet Printing Th…
·Hoe je Canon inktcartridges Fi…
·Hoe HP 11 printkoppen te reini…
·Hoe maak je een Gedroogde inkt…
·Hoe maak je foto's op een Mono…
·Hoe maak je Refill een Lexmark…
·Hoe te Refill Dell Aio 924 ink…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik foto's uploaden naar een SD-g…
·Hoe het opzetten van de HP DeskJet 3740 
·Verschil tussen Delta 66 & 1010 
·Hoe maak je een Desktop Phone Interface …
·Problemen met Usas - L8i Na Het BIOS fla…
·Heeft de Seagate FreeAgent Pro externe h…
·Hoe maak je een hub te vervangen door ee…
·Hoe de LCD vervangen op een Toshiba Sate…
·Hoe de batterij vervangen op een Latitud…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com