Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de HP C4480 Problemen
De HP C4480 behoort tot de C4400 serie all - in - one printers , die machines die de mogelijkheden van de printer , copier en scanner in een enkel stuk van apparatuur omvat . Als u een HP C4480 printer en je lastig prestaties ervaart , kunt u een paar eenvoudige dingen doen om ze te corrigeren . Door het volgen van deze handleiding voor probleemoplossing , kunnen veel voorkomende fouten gemakkelijk worden teruggedraaid en verwijderd zonder dat u uw printer te vervangen . Instructies

Controle 1 dat de voedingskabel goed is aangesloten op de achterkant van de printer en in het stopcontact wordt aangesloten . Zorg ervoor dat er stroom loopt naar de uitgang die u gebruikt . Kopen van 2

Haal de stekker uit het stopcontact en vervolgens uit de achterkant van de printer . Steek de stekker weer in de printer eerst , vervolgens in het stopcontact .
3

Druk op de "Power " knop en wacht tot de printer aan de macht . Houd de knop voor een seconde of twee langer dan u eerder deed om de printer op de knop compressie registreren .
4

de printersoftware verwijderen door het verwijderen van alle van de HP- bestanden in de Add /Remove Program sectie in uw control panel . Herstart de computer na het verwijderen van de printer voor de computer om de veranderingen te herkennen .
5

Koppel de USB -stekker van de printer op de computer . Niet de stekker weer terug totdat de stappen in de installatiewizard expliciet zeggen om dit te doen .
6

Plaats de installatie- cd in uw computer en lopen door de installatie wordt gevraagd . U moet een locatie kiezen , accepteer de gebruiksvoorwaarden en wacht tot de software te installeren op uw harde schijf .

Wacht tot de installatie scherm 7 aan te geven dat het tijd is om de USB- verbinding naar de printer en daarna op de computer .
8

Verwijder al het papier uit de papierlade en neaten de randen . Verwijder eventuele papieren die zijn gescheurd , gebogen of gekreukt alvorens het papier weer in de printer .
9

Verplaats de klem die het papier in de lade , zodat alle bladen plat worden gehouden en netjes in plaats . De papieren mag niet worden gebogen in het midden of in staat om te bewegen op alle.
10

Vervang de cartridges met nieuwe volle worden geretourneerd . Zorg ervoor dat je HP inkt te gebruiken voor de beste resultaten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de Lexmark E330 Problemen 
·Hoe maak je een Clean ik een v…
·Hoe te Gedrukt bestanden te he…
·Hoe Hook Up HP OfficeJet G85xi…
·Hoe je HP cartridges wijzigen 
·Hoe de inkt Vereiste voor een …
·Hoe de inktcartridge wijzigen …
·Hoe de inktpatroon wijzigen in…
·Hoe de Canon Pixma IP1000 Rese…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Lotus Notes & E Bestanden ko…
·De beste laptop Hulpmiddelen 
·Wat is het verschil tussen PPGA478 & PGA…
·Hoe kan ik een partitie voor MS DOS aanm…
·Waarom is snelheid van een computer geme…
·Het kopiëren van een boek naar een Kind…
·Welke inktcartridges Breng een Canon MP5…
·Hoe te converteren Macromedia Projector …
·Hoe maak je een Bestec PC Power Supply T…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com