Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De beste laptop Hulpmiddelen
Het is moeilijk om een laptop te verslaan voor draagbaarheid en gebruiksgemak , of u nu een student , een road warrior , leraar , kunstenaar of schrijver . Laptops zijn krachtiger geworden , veel meer dan zelfs een jaar geleden en veel van de hoger-end modellen hebben de rekenkracht en mogelijkheden van goedkopere bureau -gebonden pc's . Laptop en tassen

De laptop het geval dat u kiest moet uw opslagbehoeften weerspiegelen , reis- /woon-werkverkeer schema , lichamelijke behoeften , en stijl . Als je een student meestal beladen met niet alleen een laptop , maar ook schoolboeken , schriften, pennen en andere materialen voor de klas , wil je een stevige rugzak met dikke , gewatteerde riemen om uw kleding te beschermen en wrijving te voorkomen . Als je merkt dat je met een enorme lading en lopen over de campus de hele dag , kunt u overwegen een tas op wieltjes . Veel laptop rugzakken komen nu met wieltjes , zodat u het kunt gebruiken , hetzij als een traditionele rugzak of als een tas op wieltjes wanneer de noodzaak vraagt.

Frequente zakenreizigers
die dragen niet alleen hun laptop , maar ook een verandering van kleding , zullen toiletartikelen en veel documenten willen het gemak en het comfort van een tas op wieltjes . Ze kunnen ook overwegen enkele van de nieuwere laptop gevallen die hen in staat stellen door de veiligheidscontrole te passeren zonder dat ze hun laptop uit te maken van haar zaak .
Headset en microfoon

Veel laptop gebruikers waarderen de mogelijkheid om hun laptop te zetten in twee - weg communicatie -apparaten die hen in staat stellen om te telefoneren via VoIP ( Voice over Internet Protocol ) -technologie te maken . Gratis programma's zoals Skype kunnen gebruikers bellen binnenlandse en internationale gebruikers , zelfs indien deze laatste alleen conventionele vaste telefoons . Zult u een headset met een bijgevoegd microfoon om deze apparaten te gebruiken moet , maar velen zijn nu speciaal gemaakt voor mobiele gebruikers en kan neerklappen om netjes in een laptop-tas zak .
Muis en toetsenbord

Als je van het hebben van een full - size toetsenbord binnen handbereik en een hekel aan de kleine trackpad op de meeste laptops , wil je hun draadloze tegenhangers die speciaal voor notebook computers . Sommige toetsenborden kan zelfs worden gevouwen , resulterend in grotere draagbaarheid en vermindering van de behoefte . Op zoek gaan naar de meest comfortabele en ergonomisch compatibele opties voor u , maar proberen en krijgen de draadloze of Bluetooth -versies , indien mogelijk, zodat u kunt bijhouden van minder kabels te houden als je de weg .
USB Hub

Sommige laptops
zijn uitgerust met twee of drie USB -poorten , maar de meeste mensen vinden dat als ze accessoires toe te voegen aan hun notebooks , ze nog meer van hen nodig hebben . Een draagbare USB-hub is een dure manier om uw mogelijkheden uit te breiden en kunt u alles toevoegen, van flash drives met uw draadloze muis , headset , of zelfs draagbare luidsprekers .
Extra Batterijen

Niet alleen moet je een extra batterij te dragen voor uw laptop , krijg je extra nieuwe batterijen nodig hebt voor alle draadloze apparaten die ze nodig hebben . Sommige draadloze muizen , bijvoorbeeld , sluiten op laptops via de USB-poort , maar moeten een of twee accu's zelf . Houd een stash van AA en /of AAA -batterijen , afhankelijk van uw behoeften , in uw laptoptas voor noodgevallen.
Draadloos internet Capability

Uw laptop waarschijnlijk al heeft een interne draadloze modem ingebouwd, maar als dat niet gebeurt , dit is van cruciaal belang , zodat u verbinding met het internet terwijl u werkt off-site . Overwegen om een ​​apparaat waarmee u verbinding maken met het web met behulp van cellulaire netwerk voor die momenten waarop je niet in staat om een te lokaliseren " wi - fi hotspot . "
Beveiligingsopties

Sommige nieuwere laptops zijn voorzien van veiligheidsvoorzieningen ingebouwd in de computer zelf , zoals vingerafdruk- scanners . Als u liever iets meer concreet en goedkoop , probeer dan een kabelslot of bewegingsmelder speciaal gemaakt om laptop beveiliging aan te pakken . Laptop diefstal is heel gebruikelijk , en notebook computers zijn populaire doelwitten bij inbrekers en dieven , dus past het je om alles wat je kunt om uw investering en uw persoonlijke en zakelijke informatie te beschermen .

Previous: Next:
  laptops
·Mijn HP Pavilion dv2000 laptop…
·Hoe te Turn Off the Blue knipp…
·Mijn Gateway Laptop Power-knop…
·Hoe verwijder ik een Dell Insp…
·Hoe maak je een Matte laptop s…
·Toshiba P105 - S6014 Specifica…
·Kan een Firewire poort worden …
·Hoe verander ik draadloze kaar…
·Hoe de display verwijderen op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·HP Pavilion DV 7-2014 Texas Webcam Specs…
·Hoe de harde schijf om een iMac G5 Verva…
·Hoe maak je een Firewire drive aansluite…
·Hoe maak je een sleutel vervangen op mij…
·Hoe kan ik een software Password in een …
·Hoe te Zet de VGA-adapter in Mijn Asus N…
·Hoe maak je een langzame computer upgrad…
·Hoe te Nikon Image Bestanden terugzetten…
·Hoe maak je een iPad Reset to Factory 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com