Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Tips voor het afdrukken op Velijn
Velijnpapier komt in verschillende diktes en kleuren . De meest populaire velijn is wit , dun en bijna doorzichtig . Velijn papier kan alleen of als een overlay voor pagina's van boeken , scrapbook lay-outs of andere crafting projecten worden gebruikt . Afdrukken op velijn papier is niet hetzelfde als het afdrukken op gewoon wit kopieerpapier vanwege de consistentie en de samenstelling van het velijn papier . De printer voorbereiden

De dikte en de textuur van speciaal papier zoals vellum kan uw printer beïnvloeden . Bij het gebruik van velijn papier , stelt u de hoogste marge van ten minste 1 centimeter , dit zal de printer tijd om het papier vast te grijpen voordat de afdruktaak begint te geven . Formatteren van uw tekst, zodat de letters worden verder uit elkaar dan normaal verdeeld . U kunt dit doen door de af te drukken tekst selecteren en vervolgens naar " fonts , dan" character spacing " en te kiezen voor" uitgebreid . " Deze stap zal helpen, zodat de letters niet in elkaar of smudge doen bloeden tijdens het drukproces .
afdrukken op Perkamentpapier

Gebruik een inkjet of laser printer in op velijn papier . kan echter laserprinters de betere keuze zijn, omdat ze gebruik maken van warmte om te fuseren . . toner op het oppervlak Zwarte inkt en gekleurde inkt werken allebei op perkament Door de textuur van het perkament papier , de inkt duurt langer om te drogen - Maak je geen contact het papier wanneer het uit de printer Nadat de afdruktaak . is voltooid , laat het papier zitten voor een paar minuten voordat u deze vastpakt . Als u niet zeker weet dat het droog is , test een klein hoekje van het papier voordat u het bedrukte gebied .
< br > problemen

Als u problemen ondervindt met vlekken of vegen , kunt u uw afdrukopties instellen op transparantie , ontwerp of economy -modus . u kunt deze opties vinden als je naar " drukken , " selecteer " eigenschappen " en kies de gewenste afdrukkwaliteit . met deze instellingen kan de printer minder inkt te gebruiken en kan helpen met de droogtijd en vlekken . bij het hanteren velijn papier na het afdrukken , zorg ervoor dat uw handen schoon zijn omdat de olie van uw vingers kunnen veroorzaken er vegen op het papier .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de Samsung SF 341P Printer…
·DPI Vs . Pixels op een printer…
·Hoe kan ik een printer die Moe…
·Hoe je alle instellingen op ee…
·Hoe verander ik de lettergroot…
·Hoe te Refill een HP 02 inktca…
·Hoe kan ik een HP Officejet 56…
·Hoe maak je een Epson Stylus C…
·Hoe te DYMO LabelWriter instal…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe je Office Computers verbinding 
·Hoe te knippen en plakken op een MacBook…
·Hoe maak je een Soldeer Sucker Gebruik 
·Hoe kan ik een laptop gebruiken als moni…
·Hoe maak ik een Ultimate AMD Computer 
·Is er een manier om een SATA DVD Run wan…
·Hoe kan ik een Acer -computer herstellen…
·Hoe maak je een primaire partitie Groott…
·Het verschil tussen Pixels & Dots Per In…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com