Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te Lexmark Chips Reset
Lexmark produceert multifunctionele laser-en inkjetprinters , dat de belangrijkste componenten van veel kantoren zijn . Zorg voor regelmatig onderhoud om de best mogelijke voorwaarden voor uw Lexmark printer maken . De slimme chip in de Lexmark printer waarschuwt u wanneer de inkt bijna op zijn . Als onderdeel van het routineonderhoud voor de Lexmark printer , moet u vervangen of bijvullen van de inktpatronen . Na het vervangen van de inktcartridges , reset de smart chip . Het resetten proces kan de chip om zijn informatie te actualiseren en te registreren dat de cartridge weer vol . Instructies
1

Druk op de "Power " -knop . De "Power " -knop bevindt zich aan de bovenkant van de Lexmark printer . Om de Lexmark printer

Push 2 uit te schakelen , druk op de knop , en verwijder uw vinger . En houd de " Ready " en " Return " -knoppen . De " Ready " en " Return " -knoppen bevinden zich aan de zijkant van de Lexmark printer . Zoals u op de " Ready " en " Return " -knoppen , druk op de "Power " -knop . Met een vinger op de " Ready "-knop en een vinger op de " Return " -toets , gebruik dan een vinger van de andere hand druk op de "Power " -knop .
3

Selecteer " Onderhoud tellen "in het menu . Een menu verschijnt als u de stroom op de Lexmark -printer . Gebruik de omhoog en omlaag pijl knoppen op de voorkant van de Lexmark om de optie "Onderhoud Graaf " te markeren. Druk op de " Select" knop , onder het "omhoog " en " omlaag " pijltjestoetsen om de optie "Onderhoud Graaf " kiezen .
4

Selecteer " Reset" in het menu . Na het invoeren van het menu " Onderhoud Graaf " , gebruikt u de pijl "omlaag" om de optie "Reset" te selecteren . Druk op de knop " Reset" om de Lexmark chip te resetten .
5

Druk op de " Return "-knop . De " Return "-knop bevindt zich aan de voorzijde van de Lexmark printer . De " Return "-knop brengt u naar het "Hoofdmenu . " Uit de " Main Menu", selecteer de optie "Reset" . Druk op de " omlaag " pijl naar de optie "Reset" te selecteren en druk op de " Select " knop op de Lexmark naar het menu " Reset" te verlaten .
6

Druk op de " omlaag " pijl om het te markeren optie "Reset" en druk op de " Select " knop op de Lexmark naar het menu " Reset" te verlaten . Lexmark smart chip zal nu gereset .

Previous: Next:
  computer Printers
·Het kiezen van de juiste deskt…
·Hoe maak je een Lexmark 7100 P…
·Hoe kan ik een Multi Function …
·De geschiedenis van het Panton…
·Aanbevolen 3rd Party Inkt voor…
·Hoe maak je een Kodak 5300 Aio…
·Papierinvoer Problemen op een …
·Hoe maak je een HP 4215xi Prin…
·Hoe te uitlijnen & Verwijder C…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Gescande documenten maken een kle…
·Hoe controleert de snelheid van een CPU …
·Hoe uw eigen computer ontwerpen 
·Upgrades voor een PCI grafische kaart 
·Hoe de Creative VF0330 Webcam Online Ins…
·Hoe kan ik Flash BIOS op GA - M55PLUS - …
·Hoe te Breedband gebruiken met een lapto…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij vervangen o…
·Hoe te Refill Canon 104 Toner 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com