Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Aanbevolen 3rd Party Inkt voor Epson 1160
De Epson Stylus 1160 inkjet printer produceert resoluties tot 1440 x 720 dots per inch en voert ongeveer negen zwart-wit of zeven kleurenpagina's per minuut . Deze desktop apparaat beschikt de Epson's Micro Piezo vierkleurendruk technologie . Hoewel Epson officieel niet onderschrijven geen merken van inkt van derden , tal van professionele tech recensenten klokkenspel in op het onderwerp . Epson stelt ook duidelijk dat de schade veroorzaakt door een niet door Epson inkt gebruikt in de Stylus 1160 printer vervalt de fabrieksgarantie . Compatibele Derden Ink

Zoals de Epson Stylus 1160 oorspronkelijk op de markt in de late jaren 1990 , compatibel derden inktpatronen zijn er maar weinig tussen . Daarnaast zijn fabrikant rechtszaken al maar een einde aan de verkoop van generieke inkten in de grote retailers zoals Staples en OfficeMax . Met ingang van februari 2012 , TMC Business Solutions biedt kleur inkt cartridges die zich op de 1160 online te koop , deze zelfde cartridges ook werken met Epson 's 670 en 860 modellen . Evenzo Rhinotek 's RCE191 kleur inkt werkt voor de Stylus 1160 . Naast nieuwe cartridges zoals deze, online inkt verkopers bieden gereviseerde versies van Epson cartridges . Deze patronen , gemaakt door navullen lege cartridges met nieuwe inkt , komen tegen een aanzienlijk lagere prijs dan nieuwe inkt.
Inkt overwegingen

De Epson Stylus 1160 maakt gebruik van de Epson S020189 zwarte inktcartridge en de Epson S02091 kleur cartridge . Ongeacht het merk , raadt Epson cartridges installeren in de 1160 printer , zodra ze uit de verpakking en houden ze buiten het bereik van kinderen . Het bedrijf waarschuwt voor demontage van cartridges , ze schudden of met hen na hun vervaldatum . Voor de beste afdrukresultaten , Epson raadt het gebruik van cartridges binnen zes maanden na de installatie . Third - party inkt fabrikanten bieden pigment - gebaseerde en dye-inkten . In het algemeen , pigmentinkten kosten meer geld, maar gaan langer mee - waardoor ze goed voor archiveringsdoeleinden prints - terwijl dye inkten vervagen sneller , maar beschikken over een groter kleurbereik
Aanbevelingen < br . >

In een artikel van 2010 , de professionele computer critici op Macworld opgemerkt dat de opbrengst van derden inkten kunnen verschillen van de opbrengst van de Epson- inkten , soms voor het beter . Macworld gevonden inkten derden vergelijkbaar voor het afdrukken van tekst op gewoon papier , maar de resultaten voor het afdrukken van kleurenfoto's niet opstapelen tot Epsons eigen kleur inkt . Hoewel PC World erkent de kostenbesparende voordelen van inkt van derden , een gezamenlijk onderzoeksproject met het Rochester Institute of Technology geeft zelfde bevinding - de opbrengsten hoger kunnen zijn , maar de afdrukkwaliteit lijdt en de inkt vervagen sneller dan merken first- party . Epson afdrukkwaliteit utility software niet correct herkent inkt niveaus in inkten van derden , wat betekent dat je moet een oogje houden op de afdrukkwaliteit te weten wanneer bij te vullen .
Overige Onderhoud en overwegingen
< br >

Voor regelmatig onderhoud , Epson raadt het reinigen en uitlijnen van de 1160 's printkop via de meegeleverde printkop reinigen en printkop uitlijnen utility software en schoonmaken van de buitenkant van het apparaat met een zachte , vochtige doek . Up - to- date drivers , gratis te downloaden op de website van Epson , houd de Stylus 1160 compatibel met de meest gangbare besturingssystemen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te installeren van een Can…
·Hoe kan ik een printer in Wind…
·Hoe maak je een H470 Printer R…
·Hoe je etiketten op een Canon …
·Hoe de Inkttanks vervangen in …
·Problemen met een Lexmark X495…
·Hoe maak je een KIP printer sc…
·De HP 3330 laserprinter is een…
·Lexmark Z515 Installatie 
  Related Articles
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Aanbevolen Video formaat voor de Apple i…
Aanbevolen grafische kaart voor Photosho…
Aanbevolen Server Room Alarmen 
Aanbevolen moederborden voor de Intel Q6…
Aanbevolen Multi - Monitor Grafische kaa…
Aanbevolen Firewire IEEE -1394 PCI kaart…
De aanbevolen grafische kaarten voor een…
De Aanbevolen hoeveelheid RAM voor Plesk…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 128 GB -stick formattere…
·Wat is een goede laptop voor Gaming 
·Hoe maak je een Pixma IP1880 Reset 
·Hoe de CompuTrace Laptop BIOS uitschakel…
·Hoe maak je een harde schijf wissen met …
·Hoe kan ik vergelijken AZERTY Vs . QWERT…
·DIY : Stylus voor een iPad 
·Hoe maak je Demonteer een DV2500 
·Hoe de Tablet PC voor een HP Pavilion dv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com