Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met een CX5400
Met de vele taken die u kunt doen met uw Epson CX5400 all - in-one printer , zoals scannen , printen , kopiëren en faxen van documenten , problemen met de printer kan zijn onvermijdelijk . Deze problemen kunnen optreden met uw Epson CX5400 printer , vooral als je het hebben gebruikt voor een lange tijd. Gelukkig kunt u deze problemen oplossen voordat de printer te sturen naar een nabijgelegen Epson servicecentrum . Instructies
1

Reinig de printkop als de printer produceert blanco documenten of de uitgangen zijn onvolledig. Zet de printer aan . Controleer de fout licht om te zien of het niet knippert . Als het knippert , moet u een nieuwe cartridge installeert . Druk herhaaldelijk op de " Menu" knop aan de linkerkant van het bedieningspaneel van de printer totdat u " Printkop reinigen " knipperen op het LCD-scherm . Druk op de " Color Copy " knop en wacht totdat de printer is gedaan reinigen van de printkop . De " On " lampje moet gaan knipperen terwijl de printkop wordt gereinigd . Kopen van 2

Voer een mondstuk controleren om ervoor te zorgen dat de printkoppen zijn al schoon . Plaats een papier in de papierlade , herhaaldelijk op de " Menu " toets totdat " Nozzle Check " knippert op het LCD-scherm . Druk op de " Color Copy " knop en wacht tot de printer het mondstuk af te drukken. De afdruk moet schoon zijn en hebben geen gaten of ontbrekende lijnen . Als de afdruk is prima , moet de printer afdrukken van documenten die zijn weer normaal . Anders , herhaal stap 1 totdat het sproeibeelden normaal geworden .
3

Controleer LCD -scherm van de printer voor foutmeldingen . Als het zegt " Inktcartridge fout , " u gebruikt een incompatibele cartridge , de cartridge mogelijk niet goed geïnstalleerd of je nodig hebt om een ​​nieuwe te installeren.
4

Zet de printer uit en wacht minstens 30 seconden voordat u deze weer inschakelt als het LCD -scherm het bericht " Printer error .... " Als de foutmelding niet nadat de printer opnieuw hebt opgestart doet verdwijnen , breng de machine naar de dichtstbijzijnde Epson- servicecentrum .

Previous: Next:
  computer Printers
·DIY : Refill inktcartridges 
·Handmatig een HP printer te in…
·Hoe te Toner Recycle voor geld…
·Hoe je Adobe PDF-documenten af…
·Hoe kan ik een testpagina afdr…
·Hoe maak je een Wireless Print…
·Hoe maak je een chip resetten …
·Hoe kan ik een Dell P703W Prin…
·HP DeskJet 4300 Printer inkt T…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het geheugen op een IBM Thinkpad …
·Hoe te Connect Sound Cards 
·Hoe de ventilatorsnelheid voor HP Pavili…
·Hoe te lezen 2D barcodes onder Glas 
·Hoe te Firepod Problemen oplossen 
·Hoe Schoon een Eee PC 
·Laptop naar PC Hard Drive Adapter 
·Hoe kan ik opladen Mijn Enpower ENP - 31…
·Hoe te Platters wijzigen in een harde sc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com