Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Soorten printers beschikbaar
Als je in de markt voor een nieuwe printer , is het belangrijk te kijken naar alle rassen die vandaag beschikbaar zijn . Sommige fabrikanten ontwerp printers speciaal voor de zakelijke markt en de zakelijke gebruikers , terwijl anderen richten hun printers aan individuele eigenaren van de computer . Inzicht in de verschillende soorten printers op de markt maakt het makkelijker om de juiste te vinden voor uw behoeften . Inkjetprinters

Inkjet printers
zijn een gemeenschappelijke keuze voor de thuismarkt , omdat ze de neiging om zowel goedkoop en gemakkelijk te gebruiken . Inkjet printers maken gebruik van een aantal inktpatronen om hun output te produceren . Sommige printers maken gebruik van een zwarte cartridge en een kleurencartridge dat alle kleuren produceert , terwijl anderen gebruik maken van een zwarte cartridge en een aparte kleur cartridges voor cyaan , magenta en geel die mix om andere kleuren te maken . Op het moment van publicatie , de meeste inkjet printers zijn verbonden met de computer via de USB-poort , maar sommige oudere stijl printers nog steeds een parallelle poort -verbinding gebruiken .
Laser Printers

laserprinters zijn gemeenschappelijk met bedrijven , maar een aantal low cost laserprinters zijn beschikbaar voor de individuele markt ook. Kleine en goedkope laserprinters meestal alleen afdrukken in zwart-wit , maar sommige grotere en duurdere laserprinters produceren ook full colour output. Laserprinters gebruiken verzegeld tonercartridges hun afdrukken te produceren , hetzij een enkele zwarte cartridge voor zwart -wit printers of meerdere kleuren cartridges voor kleurenlaserprinters
fotoprinters
< . br

Fotoprinters > produceren harde kopieën van digitale foto's , en zowel bedrijven en particulieren gebruik van dit type printer . De fotoprinters voor de individuele markt zijn meestal kleiner en lager geprijsd te zijn , terwijl degenen ontworpen voor commerciële fotografen zijn groter , sneller en meer verfijnd . Sommige fotoprinters bevatten ingebouwde lezers die geheugenkaarten accepteren en weergeven van thumbnails van elk beeld . Andere fotoprinters zijn camera docks waarmee gebruikers hun camera rechtstreeks op de printer , zonder de noodzaak van een computer . Hoewel veel fotoprinters gebruiken inktpatronen vergelijkbaar in ontwerp aan inkjet printer cartridges , op het moment van publicatie , hebben sommige fabrikanten geproduceerd inkless modellen van meer compacte formaat .
Labelprinters

Bedrijven gebruiken doorgaans labelprinters voor speciale toepassingen zoals het printen van barcode-etiketten en verzendlabels . Grote rederijen , zoals FedEx en UPS , vaak bieden hun zakelijke klanten met speciale labelprinters ze kunnen gebruiken om hun zendingen efficiënter te verwerken en factureren gemakkelijker maakt . Deze printers meestal aansluiten op de USB -poort op een computer , en ze integreren met de gespecialiseerde scheepvaart of barcode software die op die computer .
Dot Matrix Printers

Het gebruik van dot matrix printers is niet gebruikelijk als het ooit was , maar je kunt nog steeds vinden deze oude eenheden in veel scholen en bedrijven . Dot matrix printers maken gebruik van een speciaal soort papier met gaten aan elke kant . Deze gaten passen over de zijkanten van de printer , en de printer trekt elk vel door als deze wordt afgedrukt. Als het papier heeft perforaties , kunnen operators scheur de pagina's die ze nodig hebben . Dot matrix printers

toepassing inkt op de afdruk door middel van pinnen in een bewegende printkop slaan tegen een inkt - overdekte lint , vergelijkbaar met een schrijfmachine .
Multifunctionele printers multifunctionele printers combineren de mogelijkheden van een printer , scanner en kopieerapparaat in een enkele eenheid . Sommige multifunctionele printers werken ook als faxapparaten . Dit ontwerp bespaart ruimte op uw bureau en geld , want het is vaak goedkoper om een eenheid te kopen dan om meerdere machines te kopen voor elk doel. Veel multifunctionele printers zijn ook inkjetprinters .
Draagbare printers

Op het moment van publicatie , dalende prijzen en de ruime beschikbaarheid van draadloze netwerken heeft gemaakt draadloze printers een redelijke keuze voor veel consumenten . Draadloze printers verbinden met een bestaand draadloos netwerk en gebruik van radiogolven om hun data te verzenden vanaf een aangesloten werkstation naar de printer . Draadloze printers komen in een verscheidenheid van formaten , waaronder inkjetprinters , zwart -wit laserprinters en kleurenlaserprinters .
Plotters

De wetenschappelijke en educatieve velden vaak gebruik speciaal ontworpen printers genoemd plotters . Plotters gebruiken commando's van een computer en een aangesloten pen om foto's die overbrengen naar de printer te maken . Deze renderings zijn nuttig voor wetenschappers , ingenieurs en anderen die behoefte hebben aan een duidelijk beeld van de te bespreken punten zien . Veel plotters gebruiken patronen vergelijkbaar met inkjetprinters .
Draadloze printers

Op het moment van publicatie , dalende prijzen en de ruime beschikbaarheid van draadloze netwerken heeft draadloze printers een redelijke gemaakt keuze voor veel consumenten . Draadloze printers verbinden met een bestaand draadloos netwerk en gebruik van radiogolven om hun data te verzenden vanaf een aangesloten werkstation naar de printer . Draadloze printers komen in een verscheidenheid van formaten , waaronder inkjetprinters , zwart -wit laserprinters en kleurenlaserprinters .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de Printer Paper Pad Rolle…
·Hoe maak je een Epson CX5400 p…
·Refill Instructies voor een Ca…
·HP 4200 Printer specificaties 
·Hoe te Duplex een HP Laserjet …
·Hoe maak je een envelop met de…
·Soorten printservers 
·Hoe kan ik een Dell Photo Prin…
·Toen ik proberen om een Word- …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe de Ink Absorber op de Canon i320 Rei…
·Hoe maak je een Dazzle Capture Card Setu…
·Is er een microfoon Outlet op mijn compu…
·Toren vs Laptop 
·Wat is een uitgebreide harde schijf kapo…
·Mijn Intel moederbord zal niet naar BIOS…
·Problemen met een Dell 944 
·Hoe te installeren van een Toshiba Satel…
·Bluetooth- technologie maakt gebruik van…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com