Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Reparatiehandleiding voor een HP PSC 2110
All - in - one printers zoals de Hewlett Packard HP 2110 combineert de functies van een printer , scanner en kopieerapparaat in een enkele eenheid . Deze alles- in-een units kan erg handig zijn , bespaart ruimte op uw bureau en geld door het combineren van de functionaliteit van de drie eenheden in een enkele kleine printer . Maar die combinatie kan ook problemen veroorzaken , aangezien het falen van een deel van de eenheid kan invloed hebben op de andere twee . Leren hoe je opsporen en oplossen van gemeenschappelijke punten van mislukking is de beste manier om uw PSC 2110 up and running te houden . Wat je nodig hebt
Zachte doek
Glasreinigingsmiddel
Wattenstaafjes
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal de bron van het probleem , want dat zal helpen u vindt de juiste oplossing . Vlekken op uw gescande documenten wijzen op vuile scannen oppervlak , terwijl vlekken op de afgedrukte documenten kunnen wijzen op een lekkende cartridge . Kopen van 2

Open de bovenkant van de PSC 2110 en reinig de glasplaat grondig . Het is een goed idee om het glas te reinigen regelmatig , zelfs als je geen problemen ondervindt . Gebruik een zachte doek en een niet-schurende glasreiniger op de belangrijkste oppervlak schoon . Gebruik wattenstaafjes gedrenkt in glas schoner te krijgen op de hoeken en verwijder eventueel aangekoekt vuil .
3

Reinig de witte referentiestrook onder de bovenklep van de PSC 2110 na het reinigen van de glasplaat. Dit helpt de scanner correct kalibreren en stel de juiste niveaus van licht en donker .
4

Til de inktpatroon toegangsdeur aan de voorzijde van de PSC 2110 . Wacht tot de inktcartridgehouder te stoppen met bewegen , dan voorzichtig druk het deksel vergrendeling cartridge .
5

Trek het onderste gedeelte van de afdekking grendel cartridge naar u toe om de cartridge te ontgrendelen. Trek de cartridge recht naar u toe en leg het opzij .
6

Reinig de inktpatroon drager met een zachte doek of een wattenstaafje gedrenkt in warm water . De doek of wattenstaafje moet vochtig maar niet nat . Verder reinigen van de cartridgehouder totdat alle inkt en papier resten stof zijn verdwenen .
7

Draai de inktpatroon zodanig dat de metalen connector naar u toe. Gebruik een zachte doek of een wattenstaafje om eventuele inktresten te verwijderen , zet dan de cartridge terug in de printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te inktcartridge Contacten…
·Hoe te Chips Overdracht van Us…
·Hoe maak je een Epson Stylus p…
·Hoe kan ik E-mailadressen toev…
·Scannen met mijn HP LaserJet 3…
·Hoe kan ik Reset het inktnivea…
·Hoe de inktpatroon op een Cano…
·Printer delen in Terminal Serv…
·Het kiezen van de juiste deskt…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe de Sony VAIO Desktop Moederbord Upgr…
·Hoe je de harde schijf vervangen in een …
·Is er een verschil tussen niveau 4 en ni…
·Hoe maak je foto's vanaf een Printer Mem…
·Hoe kan ik een laptop Computermuis Gebru…
·Hoe de HP wachtrij wissen 
·Wat kan gebeuren als je ligt een laptop …
·Parallel Computer Connection Definition 
·Wat is een Front Loading CD Drive ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com