Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Lexmark x1185 Problemen
De Lexmark x1185 is een multifunctioneel apparaat dat een flatbed scanner gemonteerd op de top van een inkjet printer is voorzien . Twee veel voorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van de x1185 zijn papierstoringen en een slechte afdrukkwaliteit . Deze problemen kunnen ontstaan ​​als gevolg van verkeerd laden of suboptimale afdrukinstellingen . In veel gevallen kunt u het onderliggende probleem te verhelpen door het volgen van een paar eenvoudige procedures voor probleemoplossing . Lexmark levert een speciale toepassing , verpakt met het apparaat , om te helpen bij een deel van dit proces . Wat je nodig hebt
pincet , optionele
Toon Meer Aanwijzingen
Papierstoring
1

Schakel de printer uit door op de aan -knop , gelegen in de lagere - rechterbovenhoek van het bovenpaneel van het apparaat .

Grip 2 het uitstekende uiteinde van het vastgelopen papier en trek het vel vrij van de printer . Als het papier in de printer , til de scaneenheid , gelegen in het bovenste gedeelte van het apparaat . Vergrendel de scaneenheid het statief in positie , trek het vastgelopen papier uit de binnenkant van de printer .
3

Verwijder alle gescheurde stukjes papier die mag worden gevangen in de rollen van de printer . Als de stukken zijn groot genoeg , kunt u in staat om uw vingertoppen te gebruiken , anders kan een pincet nuttig blijken . Ontgrendelen van de scaneenheid , indien verhoogd , door hem naar boven enigszins totdat het statief releases; duw de stand terug en laat de scaneenheid terug op zijn oorspronkelijke locatie
4

het risico van toekomstige papier minimaliseren . jam door het beperken van de hoeveelheid papier die u plaatst in de invoerlade van de printer . De Lexmark x1185 is ontworpen om maximaal 100 vellen van inkjet , bekleed of premium papier , 25 vellen label , opstrijkpatronen of fotopapier , 20 transparanten of 10 vellen karton of enveloppen .
< br > afdrukkwaliteit
5

Open de toepassing die u wilt gebruiken om uw document af te drukken . Selecteer "Afdrukken Eigenschappen" uit het menu "Bestand " .
6

Klik op het tabblad bovenste , het label " Kwaliteit /exemplaren , " en selecteer de gewenste kwaliteitsinstelling . Hogere instellingen zullen over het algemeen betere resultaten dan lagere, maar ze zullen ook leiden tot het apparaat om meer inkt te gebruiken en langer duren bij het afdrukken . Als je vlekken merkt op afdrukken , probeer dan de kwaliteitsinstelling verminderen , omdat dit minder inkt op het papier
7

Open de " Lexmark Solution Center " applicatie ; . Dit programma wordt geleverd verpakt met de printer en wordt op uw computer opgeslagen als onderdeel van het installatieproces . Klik op het tabblad ' Maintenance '.

Klik 8 op " Clean om horizontale strepen te voorkomen " als u merkt horizontale lijnen op de afdruk , of als de afdruk is te donker . Klik op " Uitlijnen om vage randen te voorkomen " als uw afdruk heeft ruwe randen of gekarteld , verticale lijnen . Wacht tot de printer te voltooien het plegen van onderhoud proces voordat u verder gaat .

Print 9 op een nieuw exemplaar van uw document en de resultaten vergelijken met het origineel. Maak additonal wijzigingen aan de kwaliteitsinstellingen afdruk , indien gewenst

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de R340 Ink Pad Reset 
·Hoe te Refill Ink in een Epson…
·Hoe maak je een HP 990C Proble…
·Hoe maak je een grootformaat p…
·Compatibele inkt cartridges vo…
·Epson CX11 NF Laser Printer In…
·Hoe te veranderen van Duits na…
·Hoe afdrukken Correct Kleuren …
·Hoe de Nozzles Clean op Brothe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Welke specificaties zijn nodig voor een …
·De verschillen tussen de Europese en Ame…
·Hoe naar Mount AirPort Extreme op de muu…
·Hoe de Canon Pixma MP210 Problemen 
·Hoe maak je een harde schijf die moet Tw…
·Hoe maak je een Processor Fan wijzigen i…
·Hoe kan ik een HP C4385 printer resetten…
·Hoe maak je een Canon printer MP210 Inst…
·Hoe maak ik een PDF -indeling voor afdru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com