Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een HP 990C Problemen
De HP Deskjet 990C printer maakt gebruik van dezelfde technologie als HP inkjetprinters om vloeibare inkt van toepassing op pagina's als ze bewegen door de printer . Problemen met de software van de printer of hardware , of de verbinding met de computer , zal leiden tot fouten en een slechte afdrukkwaliteit , of de printer stopt met werken . Wat ook het probleem kan zijn , kunt u de situatie eerst oplossen . Als je merkt dat de oorzaak van het probleem moet deskundigheid van een professional , zoeken de hulp van een reparatiewerkplaats . Instructies
" Resume " knippert

Print 1 een zelftestpagina af om te zien of de printer nog steeds kan functioneren. Houd de "Power " knop ingedrukt als je druk vier keer de "Hervatten " knop , en laat vervolgens de toets "Power" . Kopen van 2

Zet de printer uit , wacht 15 seconden en zet de printer vervolgens weer op . Als het lampje blijft knipperen , gaat u verder .
3

Trek de USB-kabel en het netsnoer los van de printer . Verwijder alle losse vellen papier uit lade van de printer .
4

openen achterklep van de printer door de knop van het slot icoon gesloten op het slot icoon geopend . Trek het vastgelopen papier, inclusief kleine stukjes , vervang dan de achterklep en draai de knop om het slotje gesloten .
5

Open de bovenklep van de printer en trek het vastgelopen papier kunt zien binnen . Verplaats de wagen cartridge met je handen en verwijder alle stukjes papier die zijn beweging belemmeren .
6

Trek aan de hendel over beide inktcartridges en verwijder de cartridges , duw dan een voor een weer in de sleuf totdat deze vastklikt . Laat de vergrendelingen over de cartridges terug en sluit de printer .
Kleur Documenten afdrukken in Alleen zwarte inkt
7

Open de bovenklep van de printer en wacht tot de cartridgewagen te stoppen met bewegen . Til de vergrendeling over de kleur cartridge en verwijder deze uit de printer .
8

Controleer de kleurencartridge voor eventuele beschermtape links op de bodem of op de metalen contactpunten . Plaats de cartridge terug en laat de vergrendeling er overheen , dan " File " aan de bovenkant van het programma waaruit u afdrukt sluit de bovenklep .

Klik 9 , klik vervolgens op " Afdrukken. " Selecteer de 990C in het pull - down menu aan de bovenkant van het venster en klik op ' Eigenschappen'.
10

Klik op het vakje naast " Afdrukken in grijstinten ' dus geen vinkje verschijnt , klik op op de knop " OK " . Selecteer de knop "Afdrukken" om te proberen het document opnieuw af te drukken .
11

Open een kleur document in een ander programma , dan is het document af te drukken . Als de afdruk nog steeds alleen met zwarte inkt , verwijder de kleur inkt cartridge en installeer een nieuwe kleurencartridge , waardoor u de beschermende tape eerst verwijderen uit de nieuwe cartridge .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill Ink Catridges vo…
·Hoe maak je Refill een CISS 
·De printer is niet geconfigure…
·Hoe te Refill inktcartridges M…
·Hoe de HP wachtrij wissen 
·Hoe kan ik leegstaand een Epso…
·Hoe te Toner Chips Reset 
·Hoe kan ik een Bluetooth -prin…
·Hoe om te bepalen wanneer een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te DEB bestanden installeren op een …
·Hoe te Toepassingen Transfer Van Laptop …
·Hoe maak je verbinding een Canon AV-kabe…
·Hoe een printer te verwijderen uit de Ac…
·Hoe maak je een ZE 5200 Keyboard Vervang…
·Hoe maak je verbinding Buckeye kabel op …
·HP Pavilion DV6000 Specs 
·Hoe de voorzijde USB aan de slag op een …
·Hoe maak je een Xerox 6250 Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com