Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP 1022n Print Spooler Fout
Voor een goede foto of tekst documenten af ​​te drukken , de HP 1022n laserprinter moet in staat zijn om zowel communiceren met het besturingssysteem van uw computer en uw tekstverwerkingsprogramma . Na het starten van een nieuwe taak die u af en toe een foutmelding verwijzing naar een " spooler " of de " Spool32 " bestand te ervaren . Er zijn verschillende opties voor probleemoplossing beschikbaar voor het oplossen van deze spooler fout en het krijgen van de afdruktaak weer up and running . Spooler Functie

Het besturingssysteem Microsoft Windows
gebruikt een spooler programma genaamd " Spool32 " om afdruktaken te controleren door ofwel sturen ze naar uw 1022n printer of pauzeren en annuleren hen. Dit spooler programma fungeert als intermediair tussen uw tekstverwerker of een beeldbewerkingsprogramma en het besturingssysteem van de computer . Als de spooler ervaart een probleem afdruktaak wordt geplakt worden en de 1022n zal niet aan uw document of foto af te drukken .
Annuleer Print Job

Als uw HP printer geeft een "Printer Spooler " fout kunt u het probleem oplossen door handmatig te annuleren en vervolgens de afdruktaak opnieuw te starten door middel van het besturingssysteem van uw computer . Om de afdrukwachtrij te bekijken , klik op de " Apparaten en printers " icoon in het menu 'Start' en klik op de "HP 1022n " entry . Annuleer de afdruktaak door op de " See What's afdrukken " knop , rechts - klikken op de huidige afdruktaak en kiezen voor de optie ' Cancel ' . Keer terug naar uw tekstverwerker en start de afdruktaak .
Clear Temp Files

besturingssysteem
van uw computer slaat een reeks van tijdelijke bestanden in een verborgen map tijdens u software te gebruiken of te installeren . Als annuleren en de afdruktaak opnieuw het probleem niet opgelost , het opruimen van de tijdelijke bestanden kan de spooler opnieuw te starten en kunt u weer normaal af te drukken . Om toegang te krijgen tot de map " temp " , tikt u op de "Windows" en de toets " R " gelijktijdig om het venster " Uitvoeren " brengen en typ de zin " % temp % " in het tekstvak . Verwijdert elk bestand in de map .
Stuurprogramma bijwerken

Zonder een werkende driver , HP -printer is niet in staat om goed te communiceren met het besturingssysteem van de computer . De driver beschadigd of verouderd na verloop van tijd kan worden, waardoor spooler fouten wanneer u probeert af te drukken . HP biedt de nieuwste drivers voor downloaden rechtstreeks via de support website voor de 1022n model . Om een ​​nieuwe driver te downloaden , klik op de link "Software en Driver Downloads ", selecteer uw besturingssysteem uit het menu en klik op de link voor de meest recente driver beschikbaar .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill een Epson T06912…
·Hoe maak je een Wireless Print…
·Hoe maak je een Brother MFC490…
·Hoe de Printer Cartridge Bay F…
·Hoe kan ik mijn Canon MP140 Fi…
·Hoe kan ik uitlijnen Hewlett -…
·Hoe je inktcartridges Fix 
·Hoe maak je een Canon MP -prin…
·Hoe maak je een Paper Jam in e…
  Related Articles
Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
Hoe te printen via Bluetooth met de iPad…
Hoe te Pages op de iPad afdrukken 
Hoe afdrukken van een e-mail met een iPa…
Printen met iWork op een iPad 
Printen met de iPad 3G 
Kunt u afdrukken Iets Van de iPad ? 
Hoe E-mail Print Met ePrint op de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te Turn On een IBM Aptiva 2159 
·Doe het zelf zaak PC 
·Hoe je het Administrator wachtwoord in R…
·Dell E1405 Specs 
·Ik kan geen mappen Lancering Van Mijn iM…
·Hoe maak je een USB-hoofdhub Installeer 
·Hoe maak je een secundaire harde schijf …
·Hoe gaat u naar een Medion Laptop 
·Hoe maak je een grafische kaart 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com