Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Brother MFC490CW scanner installeren op een Mac
De Brother MFC - 490CW combineert de functionaliteit van een flatbed scanner en een printer in een enkel apparaat . Scaneenheid het product is voorzien van een optische scanresolutie van 1200 x 1200 dpi , een maximale geïnterpoleerde scanresolutie van 19.200 door 19.200 dpi en 36 - bits kleurdiepte . De MFC - 490CW kan ook exporteren scans tot 10 verschillende bestandsformaten, waaronder TIFF , JPG en PDF . Bij het installeren van het apparaat , de voorbereiding van de MFC - 490CW 's drukkerij door het laden van het met inkt en papier , dit maakt het ook mogelijk de scanner te verdubbelen als een kopieermachine . Wat je nodig hebt
Letter - formaat normaal papier
LC61BK zwarte inktcartridge
LC61C cyaan inktcartridge
LC61M magenta inktcartridge
LC61Y gele inktcartridge
USB -kabel
Installatie CD
Toon Meer Aanwijzingen
1

Vind de papierinvoerlade , gelegen aan de onderkant van het voorpaneel van het apparaat . Pak de hendel aan het einde van de lade. Trek aan de hendel weg van het apparaat tot de lade komt vrij . Open het deksel aan de bovenkant van de lade. Zoek de papiergeleiders , geïnstalleerd in de buurt van de achterkant van de lade . Schuif de geleiders van de markeringen op de plaats bestemd voor letter - formaat papierlade . Kopen van 2

Vul de lade met papier . Sluit het deksel op de bak , als de deksel niet soepel , verwijder een deel van het papier uit de lade . Plaats de papierlade in de sleuf aan de onderkant van het apparaat . Zoek de papiersteun geplaatst aan het einde van de lade. Trek de steun en de klep open de bijgevoegde verlengstuk .
3

Zoek de voedingskabel , bevestigd aan de achterzijde linkerbovenhoek van het apparaat . Steek de kabel in een nabijgelegen stopcontact . Vind het bedieningspaneel , gelegen boven de papierlade . Druk op de "Power " knop , gelegen in de linkerbovenhoek van het bedieningspaneel .
4

Open de klep van de inktpatronen , gelegen aan de rechterkant van de papierlade . Verwijder de dop aan het uiteinde van de zwarte inktpatroon . Plaats de cartridge in de meest linkse sleuf in de cartridge baai . De gele cartridge in de sleuf naar rechts gevolgd door de cyaan en magenta cartridges . Sluit de klep van de inktcartridges . Wacht vier minuten voordat u verder gaat .

Press 5 de " Color Start "-knop , gelegen aan de rechterzijde van het bedieningspaneel . Wacht tot het apparaat een testpagina wilt genereren . Beoordelen de patronen op de testpagina en volg de instructies op het LCD -scherm .
6

Druk op de " Menu" knop , gelegen aan de rechterzijde van het bedieningspaneel . Gebruik de pijltjestoetsen , die zich onder de " Menu" knop , om te navigeren door de instellingen van het apparaat . Toegang tot elk van de instellingen , indien gewenst , door op de "OK "-knop , die zich onder de pijltoetsen . Gebruik de pijl of numeriek toetsenblok toetsen om de geselecteerde instelling te wijzigen , druk dan op de knop " OK " om uw keuze te bevestigen . Druk op de toets " Stop /Exit " , gelegen boven de " Color Start" knop , om het menu te verlaten .

Grip 7 de lipjes aan de zijkanten van het scannen van eenheid van het apparaat geïnstalleerd . Til de scaneenheid naar boven tot de steun gemonteerd aan de linkerzijde vastklikt . Sluit de USB- kabel aan op de poort aan de rechterkant van het apparaat , boven het bedieningspaneel . Passen bij de lengte van de kabel in de geul die vanaf de haven naar het rechter zijpaneel en de achterzijde . Til de scaneenheid om de steun los te maken , laat de unit terug naar de oorspronkelijke locatie .
8

Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op uw computer . Plaats de installatie -cd in de computer optische drive . Blader door de inhoud van de cd - rom 's en dubbelklik op het pictogram " Hier Beginnen OS X. " Volg de instructies op het scherm .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill de Canon CLI - 8…
·Hoe de printkop Verwijder de C…
·Trucs voor een Okidata C5500n 
·Hoe te verwijderen & installer…
·Nukote Ink Jet Navulset instru…
·Ik kan niet de tonercartridge …
·Hoe kan ik Problemen met een L…
·Hoe maak je een Canon MP160 pr…
·Hoe maak je een Canon printer …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een LCD -projector …
·Hoe maak je een SMART Board gebruiken vo…
·How to: Standaard Macht Regeling voor de…
·Hoe u uw vingers er niet schrijven op ee…
·Wireless Router Installatie-instructies 
·Hoe kan ik meerdere enveloppen afdrukken…
·Hoe kan ik een Lexmark 2600 printer te i…
·De beste verlichting voor Computer Werk 
·Hoe maak je een SATA HDD Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com