Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
ISO-norm Speed ​​voor inkjetprinters
De Internationale Organisatie voor Standaardisatie is een netwerk van nationale normalisatie- instituten uit 157 landen over de hele wereld die zich ontwikkelt en publiceert internationale normen voor producten en diensten . Deze normen worden toegepast om ervoor te zorgen dat de producten zijn betrouwbaar , uitwisselbaar en beschikbaar tegen een lage kostprijs voor de consument . ISO-normen waarborgen dat producten handhaven van een niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid die verloren kunnen gaan als bedrijven proberen om producten te maken tegen een lagere kostprijs . De afdruksnelheid van een inkjetprinter is getest volgens de richtlijnen van de organisatie en wordt aangeprezen als de printer pagina 's per minuut snelheid of PPM . Inkjet Speed ​​

De internationale standaard voor het meten van inkjet productiviteit en kopieersnelheid heet ISO /IEC 24734 en ISO /IEC 24735 . De standaard wordt gebruikt door consumenten om printers van verschillende bedrijven te vergelijken om te bepalen welke voldoet aan hun printbehoeften . Inktbezetting voor tests is ongeveer 11 procent van het bedrukte gebied , minus de marge , op een stuk papier . De standaard inkjet printen snelheid wordt berekend op basis van documenten van Adobe Reader , Microsoft Excel en Microsoft Word .
PPM

Printer productiviteit of PPM
wordt gemeten door de timing hoe snel en efficiënt een inkjet kan men vlakte, 8,5 printen met 11 -inch of A4 letter stuk normaal gewicht papier . ISO testen van een inkjet printer wordt uitgevoerd door het continu afdrukken van een enkele test pagina gedurende een tijdsperiode . Testpagina's kunnen in kleur of bedrukt met zwarte inkt alleen .
Timing PPM

De printer is geplaatst op de fabrieksinstellingen papier setting en een vier - pagina testbestand is ingesteld op de printer door een computer . Timing van de snelheid inkjet printer wordt gedaan met drie criteria : Eerste Set Out Time , Effectieve Throughput en Geschatte Verzadigde Throughput . De timing test wordt gedaan door het afdrukken van een zijde van de pagina , of als de printer over een automatische sorteerfunctie instelling , zijn de testpagina's aan beide zijden bedrukt .
FSOT

Tijdens de timing van FSOT , de testafdruk begint wanneer de computer stuurt het bestand naar de printer en eindigt wanneer de vierde pagina van de eerste set van het bestand is afgedrukt . FSOT wordt gedaan om tijd korte baan , of een set van een bestand met vier - pagina .
EFTP

Timing EFTP is start wanneer de afdruktaak wordt verzonden naar de printer en eindigt wanneer de laatste pagina van de taak is afgedrukt . EFTP wordt gebruikt om de tijd korte banen; middelgrote opdrachten of een set van een bestand met vier pagina's , plus 30 seconden meer van extra afdrukken , en lange banen , of een set van een Adobe Reader vier - pagina bestand plus vier minuten extra afdrukken .
ESAT

ESAT
wordt gemeten vanaf het moment waarop de vierde pagina van de eerste set van het bestand vier pagina wordt afgedrukt en eindigt wanneer de laatste pagina landt in het papier van de printer lade . Deze timing methode wordt gedaan op middelgrote afdruktaken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de hoofden op een Epson St…
·Hoe de Nozzle hoofd op een Kod…
·Wat inkt doet Cannon S900 gebr…
·Hoe te Folio papier uitlijnen …
·Lexmark Drawer Afdrukopties 
·Hoe maak je een Canon MP160 pr…
·Hoe u de HP Deskjet 5100 serie…
·Hoe te Mailing Labels Met een …
·Hoe te vullen Kodak ESP 5500 i…
  Related Articles
Welke apps Kom Standard op een iPad ? 
Kan U Tether een iPad met een standaard …
Hoe te installeren Windows XP SP3 Van ee…
Hoe je ISO Image MS Service Pack 3 insta…
Hoe maak je een grafische kaart te kopen…
Hoe kan ik Speed ​​Up My grafische kaart…
Hoe kom ik erachter Mijn grafische kaart…
Hoe maak je een grafische kaart Fan Spee…
Hoe maak je een betere resolutie over Kr…
  Hardware Articles
·Hoe de RAM wijzigen in een Acer Aspire 4…
·Kan ik gebruik van een Camera Charger Al…
·Hoe te : Notebook naar de TV draadloos 
·Hoe te detecteren BIOS 
·Hoe te stoppen Magic Jack 
·Hoe de WiFi Card Reset in een LG X120 
·IBM T40 Moederbord Veel voorkomende prob…
·Quad Core Pros & Cons 
·Waarom video's Run Slow op mijn computer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com