Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Printer -updates voor de HP PSC 1410
De HP PSC 1410 All - in - One printer geeft u de tools die u nodig hebt om documenten of afbeeldingen te scannen en af te drukken . HP brengt af en toe updates , inclusief software, drivers en hulpprogramma's , dat is juist het afdrukken problemen of nieuwe functies toevoegen . Alle updates zijn beschikbaar voor gratis downloaden op de website van HP . Kritieke update

De HP PSC 1410 printer werkt met HP Solution Center , een toepassing die je helpt om problemen met het apparaat te beheren en problemen oplossen . Voor sommige gebruikers , upgraden of installeren van HP Solution Center 13 introduceert een fout die gescande documenten en afbeeldingen beïnvloedt . Met deze fout , de printer aangeeft dat het scannen is voltooid , maar de gescande beelden verschijnen niet op de computer . HP bracht een essentiële update voor dit probleem in februari 2011 te corrigeren .
Printer Patch

Je computer upgraden naar Windows Vista of Windows 7 veroorzaakt soms problemen met de HP PSC 1410 printer , zelfs als de printer werkte zonder probleem vóór . De printer kan de inktniveaus niet nauwkeurig gelezen en de HP- stand kan niet worden weergegeven tijdens een taak . Het HP Solution Center en Toolbox ook soms niet te draaien . In december 2009 HP een patch uitgebracht voor printer functionaliteit te herstellen . De patch werkt alleen als de oorspronkelijke printersoftware op de computer is geïnstalleerd , echter .
Deskjet en Officejet

De HP PSC 1410 printer bevat software die het mogelijk maakt u om het afdrukken , scannen en instellingen van het apparaat beheren . Voor verbeterde functies , biedt HP de Officejet en Deskjet Software Suite . Dit softwarepakket geeft u extra beeldvorming en bewerkingsopties . Bijvoorbeeld , de Deskjet -software stelt u in staat om lage kwaliteit gescande afbeeldingen te verbeteren of retoucheren foto vóór het afdrukken . Het softwarepakket bevat ook een driver waarmee het werken met uw printer .
Utilities

HP
biedt verschillende hulpprogramma's te maken met behulp van de 1410 printer gemakkelijker . De HP Printer Install Wizard , speciaal ontworpen voor Windows 7 , zoekt de HP -website voor de nieuwste updates en software voor uw printer . De HP Scan Diagnostic Utility , gemaakt voor Windows XP , Vista en 7 , stelt u in staat om de connectiviteit problemen met de printer en andere HP All - in - One-apparaten oplossen . Om het te gebruiken , moet u zich aanmelden als een beheerder op de computer . De HP Print Diagnostic Utility is een soortgelijk gereedschap dat vindt en corrigeert fouten die voorkomen dat wordt afgedrukt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Xerox 4260 Pro…
·Hoe kan ik scannen van mijn HP…
·Hoe de status van een nagevuld…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 845C…
·Hoe te wijzigen van een HP Pho…
·Hoe stel ik HP C5280 Scanner S…
·Hoe de Maintenance Counter Res…
·Laser Vs . Inkjet printers 
·De beste draagbare inkjetprint…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een G4 PowerBook Krijg tot B…
·Hoe kan ik Problemen met een HP 2200 ? 
·Hoe het opzetten van een printer voor Ad…
·Hoe kan ik scannen van een document in m…
·Hoe het opzetten van een e-mail Shortcut…
·Hoe de Drum graaf resetten op een Oki C9…
·Hoe maak je verbinding een CD Writer een…
·Hoe kan ik bepalen of mijn Chipset Is Ov…
·Hoe maak je een Intel 6600 CPU Fan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com