Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
BJC - 250 Problemen met de printer
De BJC - 250 is een witte inkjetprinter die Japan - gebaseerde optische en imaging product fabrikant Canon Inc uitgebracht in 2000 . Inbegrepen bij de BJC - 250 - evenals de installatiesoftware en de stroomadapter - was een handleiding, die de antwoorden geeft op de problemen dreigen te ontstaan ​​met de printer . Als u niet de schijf hebt , kunt u de handleiding , alsmede software en drivers te verkrijgen , vanaf de Canon website . Afdrukken

Sommige Canon BJC - 250 printers zijn mogelijk niet in staat zijn om af te drukken en een bericht dat leest " de printer drukt niet af " zou op het scherm van de personal computer verschijnen . U kunt de kabel die haken de printer op de computer om te controleren of het correct is aangesloten of het vrij is van gebreken te controleren . U kunt ook willen ervoor zorgen dat de printer heeft zijn cartridges en dat de BJC - 250 werd geselecteerd als printer van de computer . In een meer extreme geval werd de printerdriver niet goed ingesteld , en je zou kunnen hebben om het opnieuw te installeren met de software van het bedrijf .
Kwaliteit

Als de Canon BJC -250 prints afbeeldingen of documenten van lage kwaliteit , is het misschien een van de weinige kwesties . Dit kan gedaan worden door te klikken op " Clean Inkt Head" uit het tabblad van de printer "Control " in het venster "Eigenschappen " . Het raam zelf wordt geactiveerd wanneer je naar " Configuratiescherm" in het "Start" knop aan de linker kant van het scherm , klikt u op de optie "Printer" , en klik met de rechtermuisknop op de geïnstalleerde BJC - 250 om de optie "Eigenschappen" kiezen . U kunt ook naar de patronen , de instellingen van de printerdriver of de papiersoort of media wordt gebruikt voor het afdrukken controleren .
Kleuren

In sommige gevallen kunnen de kleuren voor het afdrukken van foto's of documenten ontbreken . Misschien wilt u een nozzle test om ervoor te zorgen dat elke printkop mondstuk goed werkt voeren . Dit kan gedaan worden door te gaan naar de "Test " optie bij tabblad " Control" van het printerstuurprogramma . Het kan ook vanaf de printer zelf geactiveerd worden door op knop van de printer totdat u hoort vier pieptonen . De kwestie kan ook met een vuile printkop . In het meest extreme geval kan de inktpatronen hoeft alleen maar te worden vervangen .
Computer Connection

Soms problemen te ontwikkelen met bepaalde pc's waarop de Canon BJC - 250 is aangesloten . De computers gemarkeerd in de handleiding zijn Compaq Presario desktop- pc's en Toshiba laptops . Voorkomende problemen met deze computers inclusief bedrukking slechts een deel van het document of de tekens " [ k " verschijnen aan de bovenkant van de pagina . Het probleem kan worden opgelost door het instellen van de parallelle poort waarop de printer en de PC voor bi - directionele mogelijkheden op de computer Basic Input /Output System of BIOS -instellingen met elkaar verbindt.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een HP T610 Proble…
·Lexmark X3350 Installatie 
·Informatie over de Brother 282…
·Hoe te Refill een inktcartridg…
·Hoe maak je verbinding een HP …
·Het opzetten van een netwerkpr…
·Hoe schoon een Canon IP4200 
·Hoe kan ik een HP 1215 printer…
·Hoe je veilig verwijderen van …
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
  Hardware Articles
·Hoe Memory In een HP Dv8000 
·Hoe schoon en desinfecteren van een lapt…
·Hoe de Power Supply Change op een HP -co…
·Hoe de G5 zaak om een computer te bouwen…
·Hoe maak je een computer aansluiten op e…
·Mimio probleemoplossing 
·Hoe te Realtex HD Audio Manager localise…
·Hoe een matrix printer die wordt afgedru…
·Lexmark inktcartridge vulinstructies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com