Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Kan de Cooler Master RP - 550 - PCAR Run 8800 ?
De Cooler Master RP - 550 - PCAR , met een maximaal vermogen van 500 Watt , kan de macht een van Nvidia's GeForce 8800 kaarten in enkele kaart configuratie , maar is niet krachtig genoeg twee of meer kaarten houden in Scalable Link Interface ( SLI ) configuratie . Als het stroomverbruik van alle componenten het vermogen van de voeding overschrijdt , kan de componenten niet werken om hun volledige potentieel of helemaal niet. Single Card Configuration

De GeForce 8800 Ultra geslaagd voor het blussen van het maximale stroomverbruik onder zware belasting , met een stroomverbruik van 172,2 watt bij 14.4 ampère , volgens een reeks van proeven die door Tom's uitgevoerd hardware , een onafhankelijke tech informatie- site, waar alle versies van de GeForce 8800 werden getest . Sinds de Cooler Master RP - 550 - PCAR voeding kan pompen uit 500 watt en 16 ampère op de 12 -volt aansluitingen gebruikt om de videokaart te machtigen , kan het een van de kaarten draaien in de GeForce 8800 familie . Echter , de Cooler Master RP - 550 - PCAR wordt geleverd met slechts een 6 - pins PCI - E connector , dus een adapter nodig voor kaarten die twee power connectors nodig zou kunnen zijn .
Meerdere kaarten Configuration < br >

GeForce 8800 familie
ondersteunt SLI technologie, die de verbinding van twee of meer videokaarten kunnen samen naar hogere bereiken . In dit geval , de Cooler Master RP - 550 - PCAR is niet krachtig genoeg om de kaarten te ondersteunen , zoals de test van Tom 's Hardware uitgevoerd wees erop dat een twee - card setup met de GeForce 8800 Ultra een stroomverbruik van 354,3 watt kan bereiken , terwijl een drie-weg SLI met de 8800 Ultra kan oplopen tot 465,6 watt benodigde vermogen . Deze eisen zijn veel verder dan de capaciteit van de Cooler Master RP - 550 - PCAR , dus dit type voeding is niet geschikt voor SLI -configuraties met de GeForce 8800 .
Voorzichtigheid

hoewel sommige SLI -configuraties met een low- end GeForce 8800 's minder energie , afgezien van de videokaarten de voeding moet ook stroom leveren aan alle andere componenten , en in een PC met een krachtige processor meerdere , kunnen vereisen harde schijven en optische drives , kan de kracht eisen vrij hoog zijn . Een SLI-configuratie mogelijk niet goed werken onder zware belasting , dus gebruik een krachtigere voeding als u van plan bent te installeren meerdere GeForce 8800 's .
Overwegingen

Als u wilt het opzetten van een SLI- configuratie met twee of meer GeForce 8800 , naast het wattage eisen te overwegen de ampère eisen . Gebruik de SLI Zone website om voedingen die Nvidia SLI -configuraties ondersteunen.

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Het kiezen van een voeding voo…
·Kan ik mijn Power Cord voor Mi…
·Hoe Hook Up een voeding op een…
·Specificaties voor Acer Aspire…
·IEC Socket Types 
·Wat is de oorzaak de macht nie…
·Hoe maak je een lithium-ion ba…
·Hoe de 12 Volt Accucapaciteit …
·Voordelen van Computer Surge P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Informatie over de HP G61 - 322NR 
·Rol van computers in Medisch Laboratoriu…
·Wat is de functie van een computermuis ?…
·Hoe je live televisie Get op een Windows…
·Printer inkt of toner : Welke is beter Z…
·Hoe te converteren een MP3 naar een CD-s…
·Waarom Mijn foto's uit te printen Wazige…
·HP 5Si Specificaties 
·Hoe te Beide 9400M & 9600GT 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com