Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe je live televisie Get op een Windows -computer
Computers worden nu gebruikt voor veel verschillende taken . Niet alleen hebben we van hen afhankelijk te werk projecten te voltooien , maar ze worden nu gebruikt als entertainment tools ook. Het hebben van meerdere televisies te kopen voor elke kamer in uw huis kan optellen zeer snel . Als u een desktop of een notebook computer , dan kunt u wellicht gebruik het als een extra televisie in plaats daarvan . Met een paar suggesties , zult u snel leren hoe je live televisie te krijgen op een Windows- computer . Wat je nodig hebt
Computer
Memory
Hardeschijfruimte
update drivers verhuur tv -tuner apparaat
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verifieer dat uw computer voldoende geheugen om zware taken af ​​te handelen . Als uw computer systeem heeft de neiging om een ​​beetje traag wanneer u probeert om meer dan een toepassing uit te voeren op een moment , dan kan dit probleem verhelpen aan de maximale hoeveelheid geheugen mogelijk . Niet alleen zal dit voorkomen dat het blokkeren wanneer u bepaalde taken uit te voeren , maar het zal ook helpen om de snelheid van de minder veeleisende degenen ook . Het is ook een goed idee om de harde schijf te controleren op uw gekozen computer . Er kunnen situaties wanneer je wil graag een aantal van uw favoriete tv- programma's opnemen . Het hebben van een grotere harde schijf ruimte zal u de kans om deze shows en andere belangrijke bestanden te redden . Kopen van 2

Werk alle stuurprogramma's op uw computer systeem . Door dit te doen zal helpen om eventuele compatibiliteitsproblemen te voorkomen . Ervoor zorgen dat uw computer systeem heeft al zijn nieuwste drivers kan soms helpen oplossen van eventuele zwakke plekken of andere technische problemen . Je moet proberen te doen een systeem minstens een keer per maand te controleren .
3

een tv-tuner -apparaat dat compatibel is met uw huidige computersysteem aanschaffen . Voor het kopen van een tv-tuner apparaat , beslissen of u wilt een USB-aansluiting of een die in een van de beschikbare sleuven van uw computer systeem kan worden geïnstalleerd . De beste manier om een beslissing te nemen over het type tv- tuner apparaat dat past bij uw behoeften is om erachter te komen als je vertrouwd bent met de innerlijke werking van een computer bent . Als u niet , ga dan met de eenvoudigste methode en koop een USB tv-tuner -apparaat .
4

Sluit de tv-tuner apparaat op uw computer systeem en volg de meegeleverde installatie-instructies . Het moet zijn volledig uitgerust met een snelle installatiegids , installatie handleiding en extra software voor andere functies . Zet uw computersysteem uit voordat u enige vorm van installatie te starten . Het kan ook nuttig zijn om de stekker ook. Als u gaat verwijderen van de zaak voor uw computersysteem en het installeren van TV- tuner apparaat binnenkant van een open sleuf , dan moet u zeker de stekker .
5

Voltooi de installatie en de setup-proces voor de tv-tuner apparaat zoals voorgeschreven door de bijgeleverde instructies . Na dit te doen , moet u in staat om live tv- zenders te bekijken op uw computer systeem . In plaats van naar een andere televisie te kopen , kunt u eenvoudig omzetten van uw bestaande computer systeem in een.

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik een analoge tv als …
·De beste DVD - R Media 
·Hoe kan ik de Orde van Power C…
·Hoe de telefaxapparaat Sound S…
·Hoe maak je een Logitech G15 
·Hoe kan ik meerdere kamers Mon…
·Hoe maak je een computer Subwo…
·Hoe maak je een USB-poort conf…
·Wat is een laserprinter Duty C…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat als een MacBook Pro loopt vast ? 
·Hoe de BIOS Password Reset op een T42 
·Aanbevolen Externe Harde Schijven 
·2GB SD Card Problemen 
·Hoe kan ik een HP t5530 Aansluiten op ee…
·Hoe gaat u naar de MacBook BIOS 
·Hoe te Updates voor HP Stop 
·Hoe controleert de capaciteit van een in…
·Hoe het opzetten van Logitech Keyboard F…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com