Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Voordelen van Computer Surge Protection
Een computer overspanningsbeveiliging is een apparaat dat beschermt computersystemen van elektrische problemen . Het apparaat wordt geplaatst tussen een computer en het stopcontact . Wanneer een elektrisch probleem voordoet , de overspanningsbeveiliging schakelt de computer uit het stopcontact te verwijderen of voert een andere functie om het systeem te beschermen . Surge Preventie

De primaire functie en het voordeel van een overspanningsbeveiliging is het voorkomen van spanningspieken . Spanningspieken resultaat van alles - van problemen met het elektriciteitsnet aan blikseminslagen . Een stroomstoot vernietigt computer hardware . Surge protectors gebruikt u een zekering of een andere methode om de verbinding tussen het stopcontact en de computer om beschadiging te voorkomen wanneer er een sterke stijging voordoet snijden .
Brownout Preventie

Brownouts
optreden wanneer niet genoeg spanning maakt het tot een woning of bedrijf. Brownouts zijn zeer schadelijk voor computerapparatuur en optreden wanneer er schade aan het elektriciteitsnet of het net wordt overbelast . Brownouts leiden tot spanningspieken in grote apparaten, zoals koelkasten . Sommige surge protectors bieden macht filtering om ervoor te zorgen dat de juiste spanning van de computer komt altijd .
Data Loss Prevention

verlies
Gegevens optreedt wanneer computers zijn niet goed gesloten beneden . Als u aan een document werkt en de stroom uitvalt , wordt uw werk hoogstwaarschijnlijk verdwenen . Sommige surge protectors hebben een ingebouwde batterij back-up . De back-up voorziet de computer van een aantal minuten na een stroomstoring . De extra minuten kan de gebruiker om hun gegevens op te slaan en het systeem afsluiten correct .
Clean Power

Kleine
overspanning, brownouts en veranderingen in spanning , verslijt elektrische apparatuur na verloop van tijd en verkort de levensduur . Sommige surge protectors macht hebben filters die allesbehalve de juiste spanning te voorkomen dat het bereiken van de computer . Dit voordeel kan de levensduur van uw computer uit te breiden .
Extra Outlets

Een standaard functie en voordelen van stekkerdozen en surge protectors is dat de meeste bieden extra verkooppunten . Het apparaat maakt gebruik van een stopcontact , maar u kunt meerdere apparaten aansluiten op de overspanningsbeveiliging . Je moet nooit daisy chain surge protectors om meer verkooppunten
Verzekeringen

Veel overspanningsbeveiliging merken
toevoegen als dit is een brandgevaar . Bieden surge verzekering als een computer of apparaat is aangesloten op hun product . Als u een spanningsbeveiliging doet schade aan de computer terwijl deze is aangesloten op de overspanningsbeveiliging , zal het bedrijf betalen tot een bepaald bedrag aan de beschadigde apparatuur te vervangen . Registreer de overspanningsbeveiliging met de fabrikant om deze verzekering te ontvangen .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe controleert de voeding in …
·Hoe te vertellen als uw laptop…
·Hoe maak je een APC Battery Ge…
·De Gateway 560GE Desktop PC ga…
·Zijn Macht Generators veilig v…
·Hoe maak je een 100W of 120W L…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Wat doet een Uninterruptible P…
·Hoe de voeding vervangen op Co…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De voordelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Specs voor Fujitsu LifeBook C Series 
·Hoe maak je een WiFi -kaart vervangen op…
·Hoe kan ik PC- audio-ingang Problemen? 
·Het automatisch laden WiFi op een Dell 
·Compaq CQ61 - 310 Specificaties 
·Hoe te Refill Samsung tonercartridges 
·Hoe te openen een desktop computer zaak 
·Kostenanalyse van Laser Printers 
·Hoe te converteren WMV naar MP4 in OS X 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com