Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Het wijzigen van de PSU op een Dell Inspiron 530 Desktop
De Dell Inspiron 530 is een van de onderneming begroting PC aanbod. Het is ontworpen om voldoende rekenkracht voor bijna alle eenvoudige toepassingen . De computer is uitgerust met een 300 W voeding op standaard modellen en een 350 W voeding op modellen met de Intel Core 2 Quad processor . Gebruikers die hun Inspiron 530 upgraden door extra stations of een krachtigere videokaart installeren kan het nodig zijn om de voeding te vervangen vinden . Anders kan het systeem instabiel blijken tijdens het gebruik. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
ATX voeding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de computer af . Haal de stekker van de monitor , netsnoer , muis, toetsenbord en andere aangesloten snoeren en kabels . Draag de computer over naar een goed verlichte werktafel . Leg de computer op zijn kant , met het rechter zijpaneel naar boven. Kopen van 2

Onderzoek de achterkant van het rechter zijpaneel en zoek naar de twee geïnstalleerde schroeven . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroeven te verwijderen . Schuif het rechter zijpaneel naar de achterzijde van de computer en til deze vrij van de zaak . Stel het rechter zijpaneel opzij .
3

Onderzoek de binnenkant van de computer en vind de stroomvoorziening , zich in de bovenste - achterhoek van de zaak . Traceren van de kabels die van de voeding; noteren welke onderdelen ze verbinding maken en hoe de kabels lopen door de tabbladen van de zaak . Koppel de kabels van hun onderdelen en trek ze vrij van de tabbladen .
4

Bestudeer het achterpaneel van de computer om de vier schroeven waarmee de stroomtoevoer naar de zaak te vinden. Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroeven te verwijderen . Schuif de voedingseenheid naar voren en verwijder deze uit de case .
5

Plaats de nieuwe voeding in de behuizing en schuif deze tegen de achterwand . Gebruik de eerder verwijderde voeding schroeven om het onderdeel op zijn plaats veilig te stellen . Route van de voeding kabels door de lipjes op de zaak en sluit ze aan de juiste onderdelen .

Dia 6 het rechter zijpaneel terug op de zaak . Gebruik de eerder verwijderde schroeven om het paneel vast te zetten . De terugkeer van de computer naar de oorspronkelijke locatie . Sluit het netsnoer , muis, toetsenbord en andere eerder aangesloten snoeren en kabels .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe de voeding vervangen op ee…
·Hoe te Hibernate uitschakelen …
·Hoe te Schakel een ATX voeding…
·Hoe je PCI - E Voeding Gebruik…
·Hoe maak je een Power Adapter …
·Hoe te zorgen voor uw computer…
·Waarom is de Laptop AC Adapter…
·Hoe maak je mijn HP computer S…
·AC Adapter vervanging Tips 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe uit elkaar te halen een HP Personal …
·Hoe te Setup HD 5850 Crossfire 
·Hoe te vergelijken UMPC Phones 
·Hoe te wissen van een gebruikte harde sc…
·Hoe naar Boot op een externe harde schij…
·Mijn Dell Latitude C600 gaat niet aan 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 8600 Hard D…
·Hoe maak je Toner in een Konica Minolta …
·Hoe te Reformat Laptop Without Killing W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com