Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Wat is een Cheater Cord ?
Een cheater koord , soms aangeduid als een " man killer " koord , dient als een geïmproviseerde kabel stekker uit het stopcontact om een randapparaat , zoals een oude stereo of versterker . Een cheater koord wordt soms gemaakt en gebruikt als een origineel netsnoer voor een zeldzame of verouderde elektronisch apparaat ontbreekt of kan niet worden vervangen of worden besteld . Een cheater koord heeft veiligheidskwesties en mag alleen worden gebruikt als een laatste redmiddel , omdat schok voor een persoon en schade aan een apparaat of stukje hardware is een mogelijkheid . Grootte en spanning

Cheater snoeren
zijn meestal opgebouwd binnen dezelfde lengte parameters als de originele voedingskabel , die overal van 6 tot 10 meter in lengte. De meeste cheater snoeren moeten een 3 - draads interieur omgeven door isolatie , met ruwweg dezelfde meter dikte . Cheater snoeren zijn ontworpen om 120 volt te dragen , en zelden meer te wijten aan de hoge spanning veiligheidskwesties betrokken bij ongeluk schokken en beschadiging van onderdelen .
Cheater Cord Componenten

Cheater snoeren
kan worden gemaakt van bestaande netsnoeren , door simpelweg het afsnijden van de vrouwelijke stekker vergaarbak van het koord , dan bezuinigen 1 - inch van de isolatie af elk uiteinde van de draden . Ze kunnen ook worden gemaakt van drievoudige verlengsnoeren , zolang de mannelijke uitsteeksels zijn functioneel . Drie kleinere cheater draden moet bezuinigen en aan elke individuele netsnoer draad , vervolgens krimpfolie om de kale aansluitpunten dekken . Drie krokodillenklemmen moet worden aangesloten op de uiteinden van de draad , en krimpfolie om de aansluitpunten te dekken .
Cheater Cord Kabelidentificatie

Een cheater koord heeft doorgaans drie draden voor de meeste apparaten , tenzij de stekker einde een pin configuratie met meerdere . De middelste koord , die een ronde tand heeft , wordt gebruikt voor een ground.The aardingskabel kan zwart gekleurd zijn, maar verschijnt meestal groen. De andere twee draden kunnen hebben effen kleuren , maar zal normaal zijn strepen die beneden hun lengte , en beide hebben verschillende effen kleuren en strepen , om ze te onderscheiden . Een van de gestreepte draden zal dienen als de netvoeding aansluiting , terwijl de andere draad zal verbinden met de schakelaar " Aan /Uit " op het toestel of apparaat .
Cheater Cord Gebruikt
< br

Cheater snoeren > functioneren als een noodsituatie verbinding apparaat , en worden niet aanbevolen als een permanente stroomkabel . Professionele elektriciens maken ze voor verschillende testdoeleinden , soms construeren uitgewerkte koorden die veel pin connectors voor componenten die meerdere functies hebben. Cheater snoeren zijn meestal meestal gemaakt voor 120 volt huishoudelijke apparaten en elektronische modules , zoals broodroosters , stereo's en versterkers , een magnetron , diverse handgereedschappen en enkele antieke hardware toepassingen .
Cheater Cord Connection
< br >

om cheater snoeren worden aangesloten op de voeding , het apparaat of onderdeel moet zijn kap of het toegangspaneel verwijderd . Krokodillenklemmen moeten worden aangesloten op de juiste leads op het apparaat, dat de hoofdschakelaar ingang en schakelapparatuur zijn . De aardedraad krokodilklem normaliter hecht aan het chassis .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe te Fuse Antec Power Supply…
·Zijn Macht Generators veilig v…
·Hoe Computer Power Save 
·Hoe maak je verlies te voorkom…
·Hoe weet ik of de voeding binn…
·DIY : DC voeding voor een Digi…
·Hoe je SATA Stekkers converter…
·Hoe een Ilssan voeding van de …
·Hoe maak je een Extended Lengt…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ATI TV Wonder Problemen 
·Hoe kan ik een draadloze printer verbind…
·Hoe te openen de Inspiron 640M Laptop 
·Hoe je het niveau Reset in HP21 
·Hoe de Skytex Problemen SX - E700 
·Hoe maak je een SD-kaart wijzigen om RAM…
·Hoe te schijven voor een Toshiba Satelli…
·Waarom is een computer Fan Echt Loud 
·HP XF328 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com