Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Print Screen Opties
De functie Scherm afdrukken is een prachtig hulpmiddel voor het vastleggen van de informatie op uw computerscherm . Dit kan nuttig zijn voor de technische ondersteuning , het bouwen van lesmateriaal of gewoon informatie delen met anderen . Standaard kenmerken

Voor Windows-gebruikers , de ingebouwde Print Screen tool is zo eenvoudig te gebruiken als u op de Print Screen -knop op uw toetsenbord . De toets Print Screen is meestal in dezelfde omgeving als de Scroll Lock en Pause /Break -knoppen . De Print Screen tool zal een momentopname van het gehele scherm te creëren en plaatst de afbeelding in uw klembord . Merk op dat dit beeld is niet een bestand , dus je moet nog steeds de afbeelding in een document plakken . Om de functie te testen , drukt u op de Print Screen -knop , geopend WordPad of uw favoriete tekstverwerkingsprogramma , en druk op Ctrl + V om de afbeelding in het document te plaatsen. U kunt het document vervolgens opslaat en mail deze voor iedereen met notities of commentaar .

Een belangrijk kenmerk is dat u de Alt-toets ingedrukt kunt houden om alleen de informatie vast te leggen in een bepaald venster . Bijvoorbeeld , als u een webbrowser geopend , kunt u op Alt + Print Screen om alleen de informatie op de webpagina vast te leggen . Alle andere ramen open en je bureaublad zelf worden genegeerd .
Technische Specificaties

Wanneer u het Windows - standaard Print Screen gebruiken , worden foto's genomen met een resolutie van 72 dots per inch . Dit is voldoende voor web - based file sharing en lage resolutie afdrukken . Als u probeert om foto's af te drukken , zullen ze waarschijnlijk blijken onscherp omdat de resolutie te laag is .
Andere Print Screen Software

Als u gebruik maakt van Microsoft Vista , heeft een nieuwe tool is gebouwd in zogenaamde Knipprogramma . Ga gewoon naar het menu Start en typ " Knipprogramma " in het zoekveld . De tool geeft u een aantal grote mogelijkheden , zoals de mogelijkheid om delen van het beeld en de optie om de kleur van de markeerstift wijzigen te markeren . Met het knipprogramma , zult u niet de optie + Print Screen Alt nodig , omdat je handmatig de regio die u wilt vastleggen .
Aanbevelingen

Als u gebruik maakt van het scherm hulpmiddel Print om lesmateriaal te ontwikkelen of verzamelen van visuele informatie , probeer de Alt + Print Screen Option te gebruiken waar mogelijk. U kunt het venster waarin u werkt om alleen de informatie die u nodig hebt zichtbaar maken wijzigen. Druk dan op Alt + Print Screen om alleen de relevante informatie vast te leggen . Dit is vooral belangrijk als u niet van plan om de foto's te bewerken. Uw lezers zullen hebben een beter imago te bekijken zonder irrelevante inhoud verrommeling van het beeld .

Dual - beeldscherm gebruikers
ziet ook een groot voordeel voor het gebruik van de Alt + optie Scherm afdrukken . De standaard Print Screen hulpmiddel vangt het scherm van beide monitoren en brengt ze samen in een, groot beeld, wat het lezen van een karwei .
Grootte

Elke keer dat u het vastleggen scherm schoten, zorg ervoor dat de grootte van uw afbeelding te overwegen zowel qua bestandsgrootte en de grootte van het beeld op het scherm . Bestandsgrootte kan belangrijk zijn als uw document bevat veel foto's . Aangezien de functie Scherm afdrukken is het niet mogelijk om de resolutie van het opgenomen beeld aanpassen , als je grote schermafbeeldingen vast te leggen , krijg je grote bestanden . Pas de grootte van het venster om alleen de informatie die u nodig hebt en gebruik de Alt + Print Screen optie om bestanden klein te houden bevatten .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Mijn Logitech QuickCam Pro 900…
·Hoe maak je een headset Make O…
·Hoe je HP inkt cartriges Reini…
·Hoe maak je opnemen om een not…
·Hoe te gebruiken M - Audio USB…
·Hoe Lasers Verstuur de informa…
·Hoe de equalizer gebruiken op …
·Sata 1 Cable Vs . Sata 2 Cable…
·Hoe maak je verbinding een 2 p…
  Related Articles
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe de iPad beheer scherm Toegang 
Opties voor de iPad 
Hoe de Screen Rotation Unlock op een iPa…
Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
De beste manier om het scherm houden op …
Hoe te printen via Bluetooth met de iPad…
Hoe de Screen Orientation 
  Hardware Articles
·Hoe de AirPort Extreme-kaart vervangen o…
·Heeft iPad vereist AT & T Service? 
·Waarom wordt mijn DVD-speler Need a Rewr…
·Helpen opzetten van een netwerk printer …
·Canon MP600 instructies 
·Hoe kan ik Flash Drive op Macintosh 
·Lexmark Pro805 's Specs 
·Road Runner Internet is traag 
·Laser Vs . Inkjet Prijzen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com