Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe Hook Up een kabelbox naar een computer
Als u uw entertainment gebied zijn gevonden te worden beperkt op de ruimte en je wilt alles condenseren in een locatie , kunt u uw computer gebruiken als vervanging voor een standaard televisietoestel. U kunt kabelprogrammeringskosten direct streamen vanaf uw kabeldecoder aan op uw computer om ofwel normaal worden bekeken of opgenomen en later bekeken . Om tv te kijken op uw computer , moet u een aparte tv-tunerkaart , die soms ook wel een tv -opname of video capture -kaart te installeren . Wat je nodig hebt verhuur TV tunerkaart
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
interne tv -tunerkaart
1

Raadpleeg de handleiding die bij uw computer en te achterhalen of u momenteel een open PCI-slot beschikbaar . Verwerven van een interne TV-tuner kaart die wordt aangesloten op een PCI-slot als u een slot beschikbaar . Afsluiten van de computer volledig , en trek vervolgens de stekker uit de poort aan de achterkant . Kopen van 2

Verwijder alle van de verschillende kabels aangesloten op uw computer , en stel vervolgens de hele zaak op zijn kant . Controleer de rand van de achterzijde van de zaak om te kijken of het zijpaneel wordt vergrendeld op de computer met twee schroeven , een enkele schroef of een klink . Koppel het zijpaneel van de computer door het verwijderen van de schroeven , het verdraaien van de schroef van de zaak of uit te trekken op de grendel .
3

Trek het zijpaneel van de computer, zodat u kunt zien de interne componenten . Stel het paneel opzij . Zoek de lege PCI- sleuf op het linker uiteinde van het moederbord van de computer . Verwijder de schroeven van het metalen afdekplaatje op zijn plaats als uw computer heeft er een. Stel het afdekplaatje opzij . Line-up van de ingetoetste inkeping aan de onderkant van de tv-tunerkaart met de inkeping op de PCI-slot .
4

Schuif de kaart direct op het slot tot de gouden inkepingen aan de onderzijde geheel worden ingebracht in de PCI-sleuf . Zet het zijpaneel weer op de computerbehuizing , en vervolgens op slot door het opnieuw bevestigen van de schroeven of duwen op de vergrendeling . Steek alle kabels terug in uw computer en zet hem aan.
5

Plaats de installatie- cd die bij de tv-tunerkaart kwam schijf van uw computer. Volg de instructies die worden weergegeven op de installatie-wizard . Start de computer opnieuw wanneer de wizard u om dit te doen . Steek de coaxiale kabel die uit je muur in de coaxiale poort op de achterkant van de tv-tunerkaart . Open het TV-kijken -programma dat is geïnstalleerd op alle tv-programma's die u kunt ontvangen via uw kabel- service op uw computer bekijken en opnemen .
Externe TV Tuner Card
6

controleren de handleiding die bij uw computer en zoek uit of het een open PCI-sleuf beschikbaar . Verwerven van een externe tv-tuner kaart die in een USB -poort als u niet beschikt over een PCI-slot geopend op uw computer .
7

Sluit USB -kabel van de tuner in een vrije USB- poort op uw computer . Plaats de installatie-cd die bij de tuner kwam in het cd- of dvd-station . Volg de instructies op het scherm om zowel de software drivers van de tuner en de actuele TV bekijken software zelf installeren .
8

Zoek de coaxkabel loopt uit je muur die normaal zou aansluiten op uw televisie . Sluit de kabel aan op de coaxiale poort aan de achterkant van de externe tv- tuner .
9

Open het televisiekijken geïnstalleerde software te bekijken en opnemen van kabel- tv-programma's op uw computer.

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een HP dv9000 Webc…
·Hoe maak je een 3,5 Internal F…
·Hoe je het einde van een USB-k…
·Hoe te installeren Een muis en…
·Hoe maak je een Security Token…
·Top Tien Kindle tips 
·Hoe kan ik kijken naar mijn we…
·Hoe te converteren Parallel aa…
·Kan ik mijn webcam Als Nanny C…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe reinig ik de binnenkant van mijn Del…
·Hoe te Computers Sluit 
·Hoe maak je een Microsoft Keyboard Insta…
·Wat te doen met een bos van oude compute…
·Hoe een Sound Device installeren in een …
·3 - Pin Vs . 4 - Pin CPU Fan 
·Hoe te Turn Off the Keyboard in een ASUS…
·Hoe maak je een Chip Set zoeken 
·Hoe kan ik een multifunctionele printer …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com