Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe te Connect 5.1 Speakers
Een 5.1 luidsprekersysteem moet worden aangesloten op een bron uitgerust met het systeem , zoals een home theater receiver of versterker te behandelen . De meeste luidsprekers in een 5.1 systeem zijn verbonden met de ontvanger met luidsprekerdraad , met uitzondering van de subwoofer , die verband houdt met een speciale kabel . Wat je
Need 5.1 uitgeruste ontvanger
luidsprekerkabel
kabelbinders
subwoofer kabel
kniptang /strippers
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de luidsprekers in het 5.1- luidsprekersysteem in de locaties die je zult gebruiken . Voor de " 5 " luidsprekers - centrum , twee fronten , en twee omringt - gesneden lengtes van luidsprekerkabel lang genoeg is om uit de luidsprekers aan de achterkant van de ontvanger . Bedenk hoe je zult routing de luidsprekerkabel , en maak de draden iets langer gesneden dan je nodig hebt voor het geval je nodig hebt om de luidsprekers te herpositioneren .

Strip 2 van de isolatie van de uiteinden van elke luidspreker draad , zodat de positieve en negatieve leads elke luidsprekerkabel 's hebben ongeveer 1/2 inch van de blote draad blootgesteld . Meestal wordt de draad met de bruine of koperkleurige isolatie beschouwd als de positieve , en de draad met grijze of helder isolatie wordt beschouwd als de negatieve .
3

Sluit de luidsprekers op de receiver , een voor een , volgens deze methode :

Maak de aansluitingen op de achterkant van de luidspreker en steek de blanke uiteinden van de aders . Zet de positieve draad in de positieve aansluiting ( rood gekleurd ) , en de negatieve draad op de minpool ( zwart gekleurd ) . Neem het andere uiteinde van de draad en sluit deze aan op de juiste uitgang op de receiver . De luidspreker uitgangen van de ontvanger zal worden gemarkeerd "Speakers - . Locatie ( dwz , midden , rechts voor , enz. ) " Maak de juiste aansluiting , schuif de draad erin , en draai naar beneden . Nogmaals , zet de positieve draad in de positieve terminal en de negatieve naar de minpool .
4

Neem uw subwoofer kabel en sluit deze aan op de "Sub Out " aansluiting op de ontvanger . De subwoofer kabel bestaat uit een geïsoleerde kabel met RCA-stekkers aan elke kant , dus verbinding is een simpele kwestie van duwen de stekker in de aansluitingen op zowel de receiver als de luidspreker . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de subwoofer sub-kabel aansluiting. Steek de subwoofer in een stopcontact om de macht .

Test 5 luidsprekersysteem om ervoor te zorgen dat alle luidsprekers correct werken. Als je links een veel speling in de draden van de luidsprekers , bundelen de overtollige en bind ze vast met kabelbinders .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe te Refill Samsung tonercar…
·Wat is een RS232 kabel? 
·Hoe Laptop Speakers Project 
·Hoe de Sound Problemen op een …
·Hoe USB- poorten die niet werk…
·Hoe maak je een HDMI- verbindi…
·Gemeenschappelijk Computer pro…
·Hoe kan ik een printer aan te …
·Microfoon naar Computer adapte…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Shading Probleem in een Brother MFC - 78…
·Wat is een externe draadloze adapter? 
·Eee PC start niet op 
·Over Vex Robotics 
·Hoe het toetsenbord te vervangen op een …
·Hoe een LED Met Fan Vervang 
·Hoe uit elkaar te halen een Linksys Webc…
·Kenmerken van Laser Printers 
·Hoe te Ink Pads Verwijder 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com