Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Gemeenschappelijk Computer problemen met Tablet Gebruik
computer markt van vandaag omvat een breed scala van apparaten gecategoriseerd als verschillende soorten tabletten . Sommige dienen als input randapparatuur die u kunt aansluiten op uw desktop of notebook computer . Anderen combineren de functionaliteit van een gewone draagbare computer met een full - of parttime handschrift interface. De nieuwste tablet-apparaten richten zich op een interactieve , online en multimedia -inhoud binnen een touchscreen interface . Afhankelijk van hoe je ze gebruikt , ze hebben allemaal voordelen en huidige problemen . Graphics Tablet
Grafische tabletten in overvloed in desktop publishing .

Het grafisch tablet heeft een stylus - based interface die een muis of trackball kan vervangen in alle aspecten van computergebruik . Binnen de tablet - verbeterde toepassingen , de stylus winsten veel van de functionaliteit van een pen , penseel of andere natuurlijke - media en artistieke gereedschappen . Bovendien hebben sommige tabletten accepteren opties die een traditionele muis of een computer - aided design -ingang puck bieden . Voor grafische kunstenaars en CAD- ontwerpers , de tablet voegt gemak , snelheid , gemak en flexibiliteit . Sommige gebruikers ervaren problemen leren handbewegingen correleren met scherm positie . Anderen slagen er niet in het gebruik van een apparaat dat moet aansluiten op een USB-poort en daarmee laat ze vastgebonden aan een computer . Daarnaast is de grafisch tablet staat voor een extra kosten buiten de reguliere kosten van computerhardware .
Tablet PC
Tablet-pc's maken gebruik van een stylus voor handgeschreven invoer .

De Windows - gebaseerde Tablet PC voegt gebaren en handgeschreven invoer op een notebook - stijl computer met een afschrijving op het scherm . Het kan echte voordelen bieden voor gebruikers die aantekeningen , handgeschreven aanzienlijke hoeveelheden materiaal die anders moeten worden overgetypt of liever een stylus te gebruiken in plaats van een conventionele trackpad . De nadelen opdagen wanneer gebruikers problemen ondervinden onderwijzen het systeem om hun handschrift te herkennen , of niet voldoende tijd besteden aan handschriftherkenning personalisatie tot erkenning adequaat te verbeteren . Niet alle software herkent tablet-pc -ingang , die kan eisen gebruikers te schrijven in een aparte ingang paneel om hun schrijven te zetten naar tekst .
Tabletten
Nieuwe tablets te vinden gebruiken onder alle leeftijden .

De iPad en andere tablets toegetreden tot de tablet markt in een nieuwe categorie ergens tussen computer vervangen en entertainment apparaat . Hun TapScreen en gebaren interfaces volledig te integreren in de software die ze aanbieden , waardoor ze gemakkelijk en intuïtief te leren op elke leeftijd . Toch kan hun virtuele toetsenborden niet geschikt voor gebruikers die lange documenten typen of maak lange e-mailberichten . Daarnaast is het bereik van de software beschikbaar voor tablet gebruik achterblijft bij de volledige spectrum van applicaties die draaien op notebook en desktop computers . Of dat een tablet tekortkoming of een valse weergave van hun prestatievermogen reflecteert hangt af van uw verwachtingen van hun functionaliteit .
Overwegingen

Misschien is de beste manier om te wennen aan een tablet apparaat of computer vereist benaderen als een nieuw type inrichting plaats vergelijken met andere technologieën . Misschien vindt u het gemakkelijk om te wennen aan het gebruik van een grafisch tablet als je een beetje tijd te besteden werken met het in een Solitaire spel als een lerende oefening . Investeren de tijd om uw Tablet PC -software te trainen om uw inbreng goed en productief te herkennen , vooral als je schrijft in een niet-alfabetische taal of je hebt eigenzinnige handschrift . Bij gebruik van een echt toetsenbord met uw tablet maakt het verschil tussen plezier en irritatie , investeren in een perifere om uw gebruikerservaring te verbeteren .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe installeer ik SMART Boards…
·Hoe kan ik toevoegen Single Nu…
·Gevolgen voor Toshiba Webcam 
·Specs voor Logitech Z323 
·Hoe je Multiple Memory Card Re…
·Logitech X - 230 Problemen 
·De nadelen van Joysticks 
·Hoe maak je een Dynex Web Came…
·Hoe de Screen Fit Maak Binnen …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
  Hardware Articles
·Waarom zijn Laser Printers sneller dan i…
·Schroeven gebruikt in computers 
·Gebruikershandleiding voor Compaq Presar…
·Apple versus PC 
·Hoe te Refill een HP Officejet inktcartr…
·DFI P2xbl Specificaties 
·Hoe je MacBook Pro Toetsenbord reinigen …
·Hoe te gebruiken FireWire naar een USB 
·Eenvoudig meerdere Core Processor Verkla…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com