Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
DIY Gaming Chair
Constante vooruitgang in de computertechnologie zijn het maken van de game-ervaring intenser . Met audio -en video groeit steeds meer expressief , hebben gamers op zoek naar een manier om nog meer betrokken raken bij het ​​spel . Deze zoektocht heeft geresulteerd in de oprichting van een van de ultieme gaming accessoires , de gaming stoel . Retail-prijzen op deze stoelen kan meer dan $ 1000 , maar doe- modellen kunt u dezelfde ervaring tegen een fractie van de prijs te geven . Basic Bouw

bouwen van uw gaming stoel vereist planning . Er zijn meerdere manieren om te gaan over de bouw van een gaming stoel , met ontwerpen veranderen aan de maker passen . Kiezen om te gaan met een generiek model dat geschikt is voor de meeste spel spelen behoeften of kiezen voor een gespecialiseerde stoel die meer is gericht op een specifiek genre van gaming , zoals racegames of flight simulators . Ongeacht het type u ook kiest, er zijn 3 basis onderdelen die nodig zijn voor uw gaming stoel , het frame , de zitting en het systeem mounts
Kader

Het frame . is de basis van uw gaming stoel . Je frame moet worden ontworpen om de stoel zelf , uw beeldscherm en uw gaming controls houden . Materialen te gebruiken voor het frame kan bestaan ​​uit metalen buizen of PVC pijp . Metalen buizen is veel sterker en steviger , maar het vereist enige lassen vaardigheid te monteren . De PVC-buis is licht van gewicht , gemakkelijk om mee te werken en kan worden gedemonteerd voor de stoel beweging . De sleutel tot het creëren van een goed frame is een die is stevig en zal niet bewegen met gebruik hebben , terwijl het nog instelbaar voor comfort . Met een zelfbouw , heb je de mogelijkheid om het kader te creëren geheel naar uw specificaties , aan uw behoeften als uw apparatuur .
Seat

Kies uw stoel voor comfort , zoals u zult veel tijd doorbrengen genieten. Een autostoeltje is een goede keuze en kan gevonden worden op de meeste auto-onderdelen winkels . U wilt uw stoel monteren op het frame met een verstelbare houder waardoor voor meerdere gebruikers . Een hoogteverstelling mogelijkheid is nuttig ook.
Systeem Mounts

Uw systeem mounts bestaan ​​uit de mounts voor uw controles en de mount voor uw display . De controle mounts moet aanpasbaar zijn voor comfort , maar in staat om vast te zetten na de aanpassingen zijn uitgevoerd . Voor gespecialiseerde gaming stoelen , kunt u specifiek zijn in de montage controles . Minder aanpassing vermogen kan worden ingebouwd als de besturingselementen niet hoeft te worden geschakeld uit . De gebruikelijke controles gemonteerd kunnen joysticks , aandrijfwielen en pedalen . Als u het maken van een multifunctionele gaming stoel , ga met een montagesysteem dat een aandrijfwiel mounts permanent en bevat verplaatsbare joystick mounts aan wapens die kunnen worden verplaatst in en uit plaats voor gebruik .

Uw beeldscherm mount moet stabiel, maar verstelbaar. Bij gebruik van een vlak scherm , kunt u overwegen het kopen van een retail- wandsteun bevestigen aan je frame voor gebruiksgemak .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Instructies voor de HP L1906 M…
·Hoe de Light Pipe patch instal…
·Hoe maak je verbinding een N64…
·Hoe u papier in een HP Deskjet…
·Hoe te toetsen binden aan een …
·Hoe maak ik een USB -naar-vide…
·Heb Widgets Drain een Evo Batt…
·De beste USB tv -tuners voor V…
·Hoe te leven streamen prive ev…
  Related Articles
DIY iPad Stand 
DIY : Stylus voor een iPad 
DIY Solar Charger voor een iPad 
DIY Aansluiting van een iPad naar een st…
Hoe je Custom Build a Gaming Workstation…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
Hoe de beste Gaming grafische kaart Kies…
Hoe u de juiste grafische kaart te vinde…
Hoe maak je SolidWorks op een Gaming Run…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Flash Drive Secure 
·Hoe maak je een videokaart wijzigen in e…
·Hoe maak je een Gateway Desktop Restore 
·Hoe te verbinden Mijn G4 laptop aan mijn…
·Hoe maak je een opstartbare partitie cre…
·Hoe Vergelijk High Speed ​​Scanners 
·Hoe kan ik een nieuw moederbord in een D…
·Hoe kan ik een kopie van een dvd maken o…
·Hoe te Conformal Coating Cure 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com