Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Wat is de betekenis van Computer Randapparatuur ?
Computer randapparatuur zijn apparaten die de kernfuncties van een computer te ondersteunen door te helpen bij de overdracht van gegevens . Zij kunnen tevens aanvullende ondersteunende functies , zoals externe opslag voeren . De computer randapparatuur zijn ook algemeen bekend als invoer /uitvoer apparaten , of I /O-apparaten , of hulpvoorzieningen. Functie

De belangrijkste functie van een computer randapparatuur is om gegevens te verstrekken aan de computer en pak de verwerkte gegevens van. Sommige apparaten uitvoeren van een enkele functie , zoals een monitor doet door gegevensuitvoer andere inrichtingen zijn geschikt voor meerdere functies . Bijvoorbeeld , een externe harde schijf biedt zowel input en output voor de computer , naast het opslaan van gegevens .
Geschiedenis

Het beslissende moment in de geschiedenis van computer randapparatuur voorgedaan bij IBM in de jaren 1980 , toen Mark E. Dean en Dennis L. Moeller gemaakt architecturale verbeteringen die het mogelijk gemaakt voor gebruikers om computers te verbinden met randapparatuur door ze inpluggen in extern. De volgende grote stap kwam in 1993 met het MIT afgestudeerde Thomas H. Massie 's haptic interface- systeem, waarmee een persoon om zijn vingers te voegen in een doosje in een apparaat en vrijwel voel de vorm, de textuur en het gewicht van de objecten op het computerscherm . < Br >
Types

het type indeling van de apparaten wordt bepaald door de functie die zij vervullen . De belangrijkste soorten zijn input, output- apparaten en opslagapparaten . Enkele veel gebruikte invoerapparaten zijn het toetsenbord, de muis , trackball en joystick . Output apparaten zijn beeldschermen en printers en een externe harde schijf is een voorbeeld van een opslagapparaat .
Locatie

algemeen zijn computer randapparatuur zich buiten het hoofdtoestel , maar dit is niet altijd het geval . Bijvoorbeeld , een video capture kaart is niet tot de hoofdcomputer , maar is bevestigd aan het moederbord in de computer . Externe randapparatuur zijn meestal aangesloten op het hoofdtoestel met kabels die stekker in de juiste computer -poorten . Er zijn echter uitzonderingen , zoals de pen licht, dat is een touch - screen apparaat dat gebruik maakt van pixels op het scherm om input te brengen .
Potentieel

Computer randapparatuur
worden voortdurend uitgevonden en herwerkt om niche- eisen dienen . In 2010 , enkele van de belangrijkste onderzoeksgebieden opgenomen gebaar en actie herkenning , emotie herkenning , face identificatie , object tracking en voetgangers detectie voor automotive toepassingen . Bovendien , volgens David Cox , een onderzoeker bij het ​​Instituut Rowland aan Harvard , als wetenschappers beter inzicht in de componenten die een goede kunstmatige vision systeem te maken , kunnen zij deze gebruiken om beter inzicht in de menselijke hersenen ook.
< br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Verschil in Bluetooth USB Keys…
·Hoe kan ik een Dell Stand-Alon…
·Hoe de drive verwijderen van e…
·Hoe macht wordt verdeeld in ee…
·Bluetooth Data Rate Vs . Wi- F…
·Hoe je Grote posters afdrukken…
·Hoe je verschillende lettertyp…
·Hoe maak je een toetsenbord en…
·Specs voor Logitech Z323 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te corrigeren Error 126 
·De betekenis van Bluetooth 
·Inleiding tot Xilinx 
·Hoe te herstellen van een Sony Viao VGC …
·Wat is EMS geheugen? 
·Hoe de kosten per pagina Bereken 
·Hoe mappen delen in Centos 5 
·Hoe je het opnieuw formatteren van een P…
·Hoe te installeren van een harde schijf …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com