Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Definitie van een Universal Serial Bus USB -poort
USB , een afkorting voor Universal Serial Bus , is een gestandaardiseerde interface die het mogelijk maakt randapparaten aan te sluiten op een computer . Vrijwel alle computers geproduceerd sinds begin 2000 zijn uitgerust met USB-poorten , en de technologie heeft cross-platform compatibiliteit , wat betekent dat het kan worden gebruikt om apparaten te hechten aan Macintosh , Windows en Linux /UNIX -computers . USB -apparaten kunnen worden aangesloten en losgekoppeld van een computer terwijl de computer is ingeschakeld , een proces dat bekend staat als ' hot swapping . ' Functies

USB
is een uiterst veelzijdige interface ten opzichte van oudere interfaces zoals seriële en parallelle verbindingen . USB wordt ondersteund door en compatibel met alle besturingssystemen . Met de toenemende populariteit van USB als de nieuwe interface van de keuze , het besturingssysteem ontwikkelaars zoals Microsoft en Macintosh - geïntegreerde drivers voor een reeks gemeenschappelijke USB -apparaten . Dit paraatheid betekende dat USB - enabled hardware componenten door simpelweg aan te sluiten op de computer kan worden geactiveerd . Als het besturingssysteem is niet in staat om een ​​stuurprogramma automatisch vinden en installeren , kunnen zelfstandige bestuurder van het apparaat worden gebruikt om het apparaat te installeren .
Overdrachtsnelheden

De eerste USB-standaard , aangeduid als USB 1.0 , had een data-overdrachtsnelheid van 1,5 Mbps ( megabits per seconde ) . De overdrachtsnelheid is belangrijk , omdat het apparaten waarin prestaties worden geëvalueerd door zijn data transfer rate , zoals flash drives kunnen beperken . Een computer hardware en software die compatibel is voor snellere USB normen kunnen meer data in een bepaalde tijd dragen . USB populariteit steeg met Revision 1.1 , een standaard die ondersteund tot 12 Mbps , vandaag , de meest voorkomende USB-interface is USB 2.0, die van maximaal aankan tot 480 Mbps
Connection . soorten

Er zijn twee veelvoorkomende typen aansluiting . USB - A is een plat rechthoekig regeling die wordt aangesloten op de computer USB-poorten en USB - B is een iets kleinere , vierkante connector die wordt aangesloten op de USB-poorten van randapparatuur zoals externe harde schijven , printers en scanners . Sommige apparaten zoals digitale camera's en mobiele telefoons een USB - B variant bekend als Mini - B , die kleiner is dan USB - B hebben . Andere minder bekende merkgebonden verbindingen worden ook gebruikt is sommige apparaten .
Stroomlijn Effect

Sommige computers actief gebruik van de USB-interface kunnen last hebben van het ' stroomlijnen effect , ' die invloed op apparaten zoals toetsenborden en muizen . Dit zijn voorbeelden van invoerapparaten constante interface met de computer heeft . Als toetsenbord en muis een computer niet USB poorten hebben gewijd , kunnen invoerfunctionaliteit van een van de toestellen worden aangetast door de stroomlijn effect . Dit probleem kan zich ook voordoen wanneer apparaten zoals scanners en printers delen dezelfde USB-hub , en beperking manifesteert zich wanneer de twee apparaten tegelijk worden gebruikt . Als de computer stuurt een instructie voor het uitvoeren van een afdruktaak en de scanner is ook bezig , ofwel een van de apparaten zal moeten wachten op de andere om zijn instructies eerst uitvoeren .
Length Beperking < br >

de grootste beperking van de USB-interface is de lengte beperking. Een computer zal niet in staat om goed te communiceren met een USB -apparaat of de aansluitkabel is langer dan vijftien meter . Deze beperking wordt opgelegd door de aard van de gegevensstroom via USB-kabels . Deze beperking kan worden overwonnen door repeater extensies , die kabels met boosters op een uiteinde dat de signaal verbonden op een manier die de integriteit van de gegevens behouden ontvangen en verspreiden . Repeater verlengkabels kan worden gebruikt om de kabellengte beperken tot tachtig voeten te verhogen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·DIY Gaming Chair 
·SideWinder Pointer Speed ​​vs …
·Hoe maak je een pc te formatte…
·Hoe maak je een PS2- muis gebr…
·Hoe te Widcomm Bluetooth gebru…
·Hoe maak je een Canon PC770 Co…
·Hoe maak je verbinding een Veo…
·Hoe Hook Up Een interne harde …
·Over Hama gegevens Schakelkast…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe tot 3 1/2 Floppy Drive op Windows XP…
·Hoeveel kan een Pentium 4 Processor Hand…
·Hoe kan ik een externe harde schijf inst…
·HP DV9730US Specificaties 
·Hoe te toetsen plaats op een Acer Aspire…
·Hoe te CYBERsitter Verwijderen uit een c…
·Hoe maak je verbinding een schakelaar op…
·Hoe maak je een Canon PIXMA MP450 gebrui…
·Hoe te Demonteer Dell Inspiron Mini 9 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com