Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Het oplossen van problemen voor HP Pavilion DV6000 Webcam
De HP Pavilion dv6000 is een laptop computer met veel multi - media functies , waaronder een breedbeeld /hoge - resolutie display , Bluetooth-connectiviteit en media sneltoetsen . Veel DV6000 modellen bevatten ook een geïntegreerde webcam . Als de DV6000 ' s webcam niet goed werkt , zijn er verschillende stappen die een gebruiker kan nemen om gemeenschappelijke problemen op te lossen . Instructies
1

Controleer de webcam software om ervoor te zorgen dat deze wordt bijgewerkt. Verschillende programma's die werken met webcams , zoals Skype en Yahoo! Messenger , moeten periodiek worden bijgewerkt om compatibel te blijven met een geïntegreerde webcam . Opmerking : de HP Pavilion DV6000 bevat automatisch de Windows Live Messenger -programma , dat kan worden gebruikt met de webcam , maar moet eerst worden bijgewerkt voordat het compatible zal zijn . Zie bronnen hieronder voor een link naar de meest recente versie te downloaden . Kopen van 2

Wijzig de computer ' s firewall-instellingen . Als u gebruik maakt van een robuuste beveiliging profiel , kan de webcam worden problemen communiceren met software die niet op de toegestane " " lijst. Open de firewall-instellingen en voeg de juiste messaging software om de " " toegestane lijst.
3

Onderzoek verbindingsproblemen . Als de webcam werkt in een programma als Windows Movie Maker, maar werkt niet goed in een online programma te laden , kunnen er problemen met de verbinding . Bij gebruik van een draadloze verbinding , probeer de computer dichter bij het ​​toegangspunt of overschakelen op een bekabelde verbinding .
4

Controleer de verlichting in de kamer . Als de verlichting is slecht in het gebied van de webcam wordt gebruikt , kan het eruit gezichten hebben lange schaduwen of de persoon niet op de camera weergegeven . Probeer het gebruik van een overhead lichtbron met de webcam en nooit hebben een licht achter de webcam , omdat dit een verwassen beeld te creëren .
5

Pas de webcam ' s eigenschappen . Markeer de camera nut in " Mijn Computer , " vervolgens met de rechtermuisknop op het. Selecteer Eigenschappen " " houden om een ​​nieuw venster . Vanaf hier , pas vervolgens de tint , helderheid, verzadiging en witbalans instellingen om een ​​betere beeld van de webcam te produceren .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een Plotter conver…
·Problemen oplossen Papier cont…
·Kan ik een draadloos toetsenbo…
·Hoe kan ik een Sony Eye webcam…
·Hoe maak je een Hewlett Packar…
·Hoe maak je een Wiimote In My …
·Mijn computer herkent Sansa 
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Onderdelen van de printer 
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe je BIOS te herstellen van onjuiste i…
·Hoe de binnenkant van een computer schoo…
·Hoe om programma's oplossen voor een Can…
·Hoe naar Werkbalken en navigatiebalken G…
·EasyCap Alternatieven 
·Harde schijf kapot Codes 
·Kindle Vs . HumanWare ClassMate Reader 
·Hoe je inktcartridges Vul een Lexmark X4…
·Hoe de rekenmachine knop aan de slag op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com