Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Kan ik een draadloos toetsenbord van mijn iMac met een MacBook ?
Het draadloze toetsenbord dat u met uw iMac te gebruiken , maakt gebruik van een korte afstand draadloze technologie genaamd " Bluetooth ". Deze technologie is niet specifiek voor een enkele computer , wat betekent dat u gemakkelijk koppelen uw draadloze toetsenbord aan een andere Bluetooth- computer . Sinds de MacBook heeft een Bluetooth-adapter , heb je geen moeite het aansluiten van het toetsenbord om het. Welke Bluetooth is Mijn

Bluetooth
is een korte afstand radio wave technologie waarmee apparaten communiceren over een korte afstand . Deze technologie werd uitgevonden om te helpen elimineren de noodzaak van draden kriskras uw bureau . In plaats van dat er kabels , kunt u de draadloze apparaten op een persoonlijk netwerk of PAN creëren verbinden . De apparaten communiceren via radiogolven vergelijkbaar met die van een radio of een oude tv . Deze radiogolven zijn alleen functioneel binnen 33 meter en dan uitzenden gegevens naar iedereen luisteren , ze alleen communiceren met de gekoppelde computer .
Hoe het werkt

iMac toetsenbord zendt korte afstand radio golven waarmee Bluetooth- kaart van uw computer om het te ontdekken . Met behulp van de software op uw computer , kunt u een koppeling maken met het apparaat . Zodra de koppeling is gemaakt , de Bluetooth-radio golven , die veel op die gebruikt door radiostations zijn , verzendt de gegevens naar uw computer . Zolang je toetsenbord is binnen 33 meter van uw MacBook , zult u in staat om het te gebruiken voor de input .
Koppel de Keyboard

Voordat u kan uw toetsenbord koppelen aan je MacBook , moet u het ontkoppelen van de iMac los . Zorg ervoor dat uw toetsenbord is ingeschakeld . Klik op het Apple-logo vanaf uw bureaublad het menu , en klik op "System Preferences . " Selecteer het menu " View " , en klik op ' Bluetooth '. Kies ' Apple Wireless Keyboard " uit de lijst met gekoppelde apparaten aan de linkerkant van het venster . Klik op de min- knop aan de onderkant van de lijst om het toetsenbord te ontkoppelen . U bent nu klaar om het apparaat koppelen aan je MacBook .
Sluit het toetsenbord

U zult merken de groene LED op de rechterbovenhoek van het toetsenbord knippert . Dit geeft aan dat het toetsenbord is ingeschakeld en is klaar om te worden gecombineerd met een computer . Klik op het Apple-logo vanaf uw bureaublad menu. Klik op "System Preferences . " Selecteer het menu " View " en klik op "Toetsenbord . " Kies "Set Up Bluetooth Keyboard . " Selecteer uw " Apple Wireless Keyboard . " Controleer of de hebzucht LED nog steeds knippert op uw toetsenbord . Als dat zo is , voort te zetten; zo niet , druk op de knop om het toetsenbord weer aan te zetten . Voer de numerieke toets weergegeven op de set - up venster met behulp van de Bluetooth-toetsenbord , en klik op " Return . "

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik een oude LCD conver…
·Hoe maak je een webcam instell…
·Hoe maak je een draadloze head…
·Mijn Muis effecten niet werken…
·Hoe maak je een USB-microfoon …
·Hoe kan ik erachter komen of i…
·Hoe te Camera 's downloaden na…
·Hoe maak je een PS3 controller…
·Hoe te scannen en afdrukken Fo…
  Related Articles
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de kalender gebruiken op de Apple iP…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad Cover Gebruik 
  Hardware Articles
·Hoe maak je de computer Herken de AC -ad…
·Soorten Notebook Computers 
·Hoe de inktpatroon wijzigen op een Kodak…
·Hoe te verbinden uw laptop met een gebro…
·Afmetingen van de Epson LQ - 2550 
·Hoe de geluidskaart uitschakelen op de C…
·De beste manier om een DC Fan moffel 
·Wat zijn de chipsets die ik nodig voor m…
·Hoe Computer Micros 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com