Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe je inkt Bespaar op Epson-printers
Epson-printers staan ​​bekend om goede kwaliteit prints . Zij krijgen de klus te klaren en zijn vaak zeer redelijk geprijsd . Helaas , dat kostenbesparingen laatste slechts zolang de inktpatronen . Vaak kan een volledige set van inkt meer dan je betaald voor de printer zelf totaal . Dit kan een moeilijke kosten te dekken als het geld is een beetje krap te zijn . Hoewel er geen manier om een ​​enkele cartridge maken eeuwig , er zijn een paar goede gewoonten die kunnen maken dat ze gaan een stuk verder . Instructies
1

Maak elke afdruk tellen . Nagelezen elk document voordat het naar de printer sturen om ervoor te zorgen dat de herdrukken worden tot een minimum beperkt . Ook gebruik maken van de Print Preview-functie in uw Office -software om ervoor te zorgen dat de pagina -indeling is wat je verwacht . Kopen van 2

niet af wat je niet zult gebruiken . In plaats van het afdrukken van een volledige webpagina voor een paragraaf van belangrijke informatie , kopieer en plak de relevante informatie om een tekstdocument en print dat . De afbeeldingen en advertenties die peper een volledige webpagina zijn een enorme verspilling .
3

Print opstelt met behulp van de instelling " Draft " . Als de pagina die u afdrukt is niet voor een presentatie of scriptie , veranderen de voorkeuren van de afdruk en gebruik de instelling "Concept" . Elke Epson printer wordt geleverd met deze instelling beschikbaar via de printerdriver , zodat eenvoudig op "Preferences" voordat u op " Print " om deze optie te selecteren . Dit zal veel minder inkt te gebruiken en af ​​te drukken aanzienlijk sneller ook.
4

Vermijd dik en vet lettertypen . Een klein lettertype zoals Time New Roman zal veel minder inkt gebruikt in de loop van een papieren dan een groot lettertype als de olifant .
5

Houd uw cartridges uitdroogt . Epson cartridges zijn bekend te verstoppen of drogen tijdens langere perioden van kiemrust . U de printer tussen toepassingen uit zal uw toestel koeler die uw inkt kan uitdrogen tot voortijdig te houden . Ook kunt u proberen om iets ten minste eenmaal per week af te drukken de koppen gebruikt om te houden . Als je laat de printer zitten voor een tijdje , probeer dan het afdrukken van een nozzle check in het hoofdstuk " Onderhoud " van de Epson printer eigenschappen . Dit zal gebruik maken van alle hoofden , een idee te geven als ze allemaal goed functioneren en gebruik veel minder in dan een schoonmaak run .
6

kopen goedkoper inkt . Maakt niet uit wat je doet , zal uw cartridges uiteindelijk opraken . Met Epsonprinters aankoop van een volledige set van inkt vaak totaal meer dan de kosten van de printer . Er zijn bronnen beschikbaar die generieke inkt dat bespaart u een hoop geld wanneer het tijd is bij te vullen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik drivers voor een Ra…
·Hoe maak je verbinding OBD-II …
·Hoe om foto's te kopiëren naa…
·Hoe je draadloze hoofdtelefoon…
·Hoe maak je een LifeView tv-tu…
·HP 27 Ink Cartidge Refill inst…
·Hoe maak je een cartridge te v…
·Bluetooth Dongle Gebruikt 
·2 poorts KVM-switch -instructi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Setup EXE -bestand voor een HP De…
·Hoe maak je een Logic Board Repair op ee…
·Wat is het verschil tussen AGP en PCI vi…
·De TI - 83 grafische rekenmachine serie …
·Wat is een High - Quality overspanningsb…
·Hoe je Flash BIOS met behulp van een Flo…
·Hoe de encryptie code wijzigen voor een …
·Mijn laptop wordt Typen Weird Characters…
·Hoe te verbinden van een laptop op een L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com