Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Lijst van biometrische apparaten
Biometrische technologie dient als een instrument dat de meting van de biometrische kenmerken op het menselijk lichaam maakt gebruik van , een revolutie in de beveiligingsbranche . Kenmerken op het menselijk lichaam zijn bijna onmogelijk te vervalsen , zoals oa de iris en vingerafdruk vormen , die veel veiliger instrumenten van de meting te maken dan alternatieve technieken , zoals toetsenborden en wachtwoorden . Er zijn verschillende biometrische technologieën en apparaten die beschikbaar zijn , elk meet verschillende kenmerken . Vingerafdruk Biometrie

De meest voorkomende vorm van biometrische apparaat is de vingerafdrukscanner . Deze scanners maatregel de vingertoppen van een persoon en werken meestal hand in hand met een wachtwoord of ID . Vingerafdrukscanners worden vaak gebruikt als alternatief voor de traditionele tijdklokken , het elektronisch systeem kan worden gebruikt om gegevens op te slaan . Zelfs eenvoudige , at-home fingerprint scanners kunnen worden gekocht voor persoonlijk gebruik . De meeste werken via de USB- poort van een computer , voor een betere beveiliging van uw computer --- ongeacht de locatie .
Facial Biometrie

Een van de nieuwere en meest snel voortschrijdende vormen van biometrie is gezichtsherkenning . Gezichtsherkenning apparaten kan worden gevonden in luchthavens en casino's over de hele wereld , het vastleggen van iedereen, van gokken cheats en gezochte voortvluchtigen aan enige persoon wiens beeld de computer heeft opgeslagen . Deze technologie werkt door middel van een camera worden mathematische gegevens bieden . Zodra de camera legt een afbeelding of foto van iemands gezicht , een computer creëert " nodes " op het gezicht van die persoon . Knooppunten meestal afstanden tussen bepaalde objecten , inclusief de plaats van de ogen , neus lip afstand en neusbreedte . De knooppunten zijn kruislings ten opzichte van andere mensen , die onmiddellijk geeft erkenning van de gewenste personen .
Typen Biometrie

Hoewel de meerderheid van biometrie omringt fysieke biometrie , zijn er andere vormen van alternatieve biometrische metingen , inclusief de typering biometrie . Dit type is gericht op toetsaanslag dynamiek . Met behulp van typen als een biometrisch kan houden computers veilig als het meet verschillende factoren in plaats van slechts een. Het houdt rekening met ' dwell time ', die specifieke ritmes registreert waarmee mensen typen . Metingen --- zoals hoe lang mensen een toets ingedrukt houdt --- wordt ook rekening gehouden . " Vliegtijd " registreert de reistijd tussen het indrukken van verschillende toetsen . De meeste typen biometrische apparatuur kan ook rekening houden met fouten , die het percentage waarop mensen maken typefouten opnemen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een webcam op de H…
·Instructies om een ​​webcam in…
·Wat doen PCIe Slot Kleuren Mea…
·Hoe u uw Wi - Fi- Strength Ext…
·Hoe maak je een Mini 9 Bluetoo…
·Hoe kan ik een externe DVD -br…
·Wat betekent DPI Mean ? 
·Hoe te Zet de HDMI-poort op ee…
·Hoe naar Power een POE camera …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik instellen van een Cable Wirel…
·Hoe maak je Sluit een pc op een AV -ontv…
·Hoe kan ik Problemen met een tonercartri…
·Hoe kan ik afdrukken van een pak speelka…
·Glossy vs Anti - Glare Displays voor de …
·Hoe maak je een Microsoft Wireless Mouse…
·HP DC7700CMT Specificaties 
·Hoe te vertellen als Native Command Queu…
·Hoe te MouseKeys gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com