Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe de verbinding van de Canon FS100 & ImageMixer Problemen
Als u wilt video's overbrengen van uw Canon FS100 naar een DVD of uw computer , kunt u de ImageMixer software op uw computer . Als u problemen ondervindt wanneer het proberen om de digitale camcorder op de computer aansluit, kunt u een aantal dingen controleren om te bepalen waar het probleem ligt . Sommige van deze fouten zal gemakkelijk zijn op te lossen , maar anderen kunnen professionele hulp nodig hebben. Instructies
1

Sluit de Canon FS100 naar uw computer . Windows moet automatisch detecteren wanneer een apparaat is aangesloten via USB . Er verschijnt een dialoogvenster , of een ballon kennisgeving ( in de rechterbenedenhoek van het computerscherm ) moeten verschijnen waarin u wordt gevraagd om een taak uit te voeren . Als dit gebeurt, dan is uw probleem niet bij de computer - naar - camera-aansluiting . Kopen van 2

Probeer de camera aansluit op een andere USB -slot als er niets gebeurt . Als het werkt deze keer , dan heb je een defecte USB -sleuf . Als het dan nog niet werkt , probeer dan een andere USB -kabel . Als dit nu werkt , dan heb je een defecte USB -kabel . Als geen werk , dan heb je mogelijk een probleem met de computer software of uw digitale camcorder .
3

Voer alle Windows-updates beschikbaar zijn op uw computer om de nieuwste patches te downloaden . Dit kan uw USB -verbinding fout te herstellen . Als dit niet gebeurt , moet u de computer technische ondersteuning te zoeken .
4

Controleer of de FS100 is ingesteld op " Transfer" -modus . Sluit de FS100 aan op uw computer met een USB-kabel ( als je eenmaal hebt vastgesteld dat de USB-kabel en slot werken prima ) . Schakel de " Dial " -modus om het pictogram " Weergave " . Druk op de " Transfer Direct 'toets ( openen de kijker scherm , en het is de ronde knop die het dichtst bij het ​​scherm . ) Dit moet uw transfer naar uw computer te beginnen . Als er niets gebeurt , hebt u mogelijk een probleem met de digitale camcorder aansluit op de computer hebben .
5

Schakel de camera uit en verwijder de geheugenkaart . Sluit de geheugenkaart rechtstreeks op uw computer met een USB -kaartlezer . Als de geheugenkaart wordt herkend door Windows , dan is het probleem ligt bij uw digitale camcorder .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Microfoon naar Computer adapte…
·Hoe maak je een IDE maken naar…
·Hoe kan ik drivers voor een MX…
·Hoe te Inkjet etiketten in een…
·Hoe kan ik de driver Bepaal vo…
·Wat DF1 protocol ? 
·Hoe maak je een gescand docume…
·Het opnemen via een Integrated…
·Problemen met de Upek vingeraf…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het geheugen in mijn Gateway Note…
·Hoe het opzetten van twee of meer harde …
·Een cd-speler is een essentieel apparaat…
·Wat is de snelste computer Forensisch Me…
·Hoe maak je een Gigabyte moederbord Over…
·Wat is een Risograph Machine 
·Hoe te updaten een ThinkPad 
·Hoe te Excess software te verwijderen va…
·Hoe om fouten in HP PSC Repareer 2210 Sc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com