Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een Dial gebruiken Up & Telefoon
Een dial-up modem maakt gebruik van dezelfde telefoonlijn die een telefoon gaat bij de aansluiting op het Internet . Om een dial modem effectief te gebruiken , sluit deze aan op de telefoonlijn , zodat een telefoon kan ook worden gebruikt wanneer u niet online bent . De opzet is eenvoudig , maar vergt onderdelen die kunnen worden gekocht bij een computerwinkel , elektronica winkel of drogisterij . Geen speciaal gereedschap nodig . Wat je
Need Two - socket telefoon adapter
Telefoon kabel , 20 meter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek de telefoon wandplaat die het dichtst bij uw computer . Haal de stekker van een telefoonkabel die is aangesloten op het stopcontact van het toestel wandplaat 's . Kopen van 2

Steek de stekker uit de twee - socket telefoon adapter in het stopcontact van de telefoon muurplaat 's . Steek het telefoonsnoer , als er een werd gebruikt , in een van de twee aansluitingen van de twee - socket telefoon adapter .

Steek 3 ene uiteinde van een telefoonkabel in de open bus van de twee - socket telefoon adapter . Voer de telefoonkabel naar de dial-up modem die al is aangesloten op de computer .
4

Steek het uiteinde van de telefoonkabel in de " Tel out " of "Modem out " aansluiting op de wijzerplaat - up modem . Als het modem is ingebouwd in de computer , de aansluiting op het telefoonnet -kabel aansluiten op zal zijn op de zijkant of achterkant van de computer .
5

Start de dial-up software die na de modem is geïnstalleerd werd gekocht door het selecteren van " Start", gevolgd door " All Applications , " gevolgd door zijn naam in een pop - up menu .

Klik 6 op de " Options " of tabblad "Geavanceerd " op de top van het hoofdscherm programma - de exacte naam zal variëren , afhankelijk van de makers van het programma . Klik op een knop naast " Call Waiting " om deze functie uit te schakelen wanneer de modem is met kiezen . Als een tekst veld met het getal dat de modem is te noemen, is in plaats daarvan zichtbaar is , voert u " * 70 , " zonder de aanhalingstekens in de voorkant van het nummer . " . OK" Sluit het venster door te klikken op de knop "Toepassen" , als er een is , gevolgd door
7

Klik op de oproep "of " Connect " knop - afhankelijk van de naam van de makers van het programma gebruikt - om verbinding met de Internet Service Provider ( ISP ) die is het verstrekken van toegang tot het Internet Klik op de " Disconnect " of " Cancel Call " knop - . afhankelijk van de naam van de makers van het programma worden gebruikt - om de internetverbinding af te sluiten . Sluit het programma .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Specificaties voor een SanDisk…
·Hoe je dvd's op een Samsung DV…
·Hoe kan ik een Alfa draadloze …
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe te Cut & Join USB -kabels 
·Hoe maak je een US Robotics Bi…
·Hoe Hook Up Harman /Kardon Spe…
·Hoe USB Gadgets maken 
·Waarom is mijn webcam niet in …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak ik een nieuwe drive installeren…
·Wat is een CD-RW 
·Hoe de spaarstand Uitschakelen op een Se…
·Wat is Asset Tag in een Acer Aspire -sys…
·Wat is een IRQ Holder ? 
·Hoe kan ik een Lexmark X4650 Wireless Pr…
·Refill Instructies voor de HP 27 Color I…
·Hoe je erachter Megabytes 
·Hoe te SDI signalen Set 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com