Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe om afbeeldingen te uploaden vanaf een Webcam
webcam is een video- camera die registreert en stuurt uw video via het internet naar andere gebruikers . Iedereen die wil om u op de webcam te zien moet je toestemming voor het maken van de video -aansluiting . Terwijl webcams meestal worden gebruikt voor video-conferencing , kunt u ook foto's maken van een webcam en uploaden naar uw e -ID of sociaal netwerk website . Instructies
1

Sluit de webcam aan op uw pc . Als het een externe webcam , steek de USB- kabel in een USB -poort die op uw computer . Een nieuw venster wordt geopend , de weergave van de video afkomstig van de webcam .

Ingebouwde webcams die komen met een aantal laptop -modellen , opent u het menu 'Start ' , ga naar " Alle Programma's" en selecteer de software ondersteund door uw webcam . kopen van 2

Druk op de knop op de externe webcam om een snapshot te nemen . Het opgenomen beeld wordt geopend in een nieuw venster . Druk nogmaals op de knop om extra foto's te maken .

Voor interne webcams , gebruik maken van de software die u in de vorige stap om de beelden vast te leggen geopend . Klik op " Camera " icoon van de software- interface naar de webcam gebruiken als camera . Pas uw positie met behulp van de camera scherm dat op de software-interface verschijnt en klik op het pictogram camera om een ​​beeld vast te leggen . Herhaal deze stap om bijkomende beelden vast te leggen .
3

Rechtsklik op het vastgelegde beeld en selecteer de optie om de afbeelding op te slaan . Voer een naam voor het bestand en klik op de knop 'Opslaan' om de afbeelding op te slaan . Herhaal deze stap om alle beeldbestanden die u vastlegt besparen .
4

Upload de afbeelding naar uw e-ID . Open uw e-mail -client met behulp van de internetbrowser en voer het e-mailadres en wachtwoord aan te melden bij uw account . Klik op " Nieuw " om een ​​nieuwe e-mail opstellen . Klik op " Attachments " en selecteer het afbeeldingsbestand dat u gevangen . Klik op ' Openen '. Het geselecteerde bestand wordt geüpload . Druk op " Opslaan" om de afbeelding in uw inbox opslagruimte te besparen .
5

de foto op een social networking website , zoals Facebook uploaden . Open de website in uw Internet- browser en inloggen door uw e-mailadres en wachtwoord . Selecteer de optie om een ​​afbeelding te uploaden . Bijvoorbeeld , tijdens het gebruik van Facebook moet je klikken "Pictures " link van top opties gegeven op de homepage en klik vervolgens op " Upload " om nieuwe afbeeldingen te uploaden naar uw Facebook-account .
< Br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een webcam Lens Ta…
·PC naar TV Converter probleemo…
·Wat is een Sandisk MicroMate ?…
·Hoe maak je een USB-camera Det…
·Hoe te kijken een PC Streaming…
·Inkjet Vs . Laser Faxen 
·Hoe te Echo verminderen op een…
·Hoe je live televisie Get op e…
·USB 1.1 -kabel Vs . USB 2 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn Mac start een luid zoemend geluid N…
·Hoe maak je een AGP Slot In een Moederbo…
·Spellen voor de iPad 
·Toegang tot een Cruzer op een Mac 
·Laptop winkelwagen Procedures 
·Hoe de FPS (frames per seconde ) te verh…
·Contact opnemen met HP Klantenservice Ov…
·Hoe maak je een CD-speler installeren op…
·Hoe te Internal Multi Card Readers Activ…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com