Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Mijn Mac start een luid zoemend geluid Na Being Open for Two Minutes
Als je ervaart een luid zoemend geluid kort nadat u op uw Mac-computer , je bent waarschijnlijk horen van interne ventilatoren van de computer kick inch De ventilatoren zijn er om te helpen uw computer koel - en vaak ingeschakeld wanneer je doet taken die bijzonder intensief . Maar als je fans draaien op kort nadat de computer is ingeschakeld , zijn de kansen u hebt geen tijd om te diep betrokken bij het intensieve werk te krijgen hadden . In dat geval kan een aantal dingen worden waardoor je fans aan te zetten . Clear Dust

Als lucht de machine niet kan ontsnappen , kan het krijgen extra warm daarbinnen , waardoor je fans te schoppen in direct na het opstarten . Controleer de ventilatieopeningen van de computer en alle andere gaten in het lichaam van de computer . Als ze verstopt met stof , gebruik een stofzuiger om het stof te verwijderen - en herhaal het proces vaak om stof te vermijden opbouw in de toekomst
vinden van een Dolende Process
< br . >

Soms een dolende programma kan worden uitgevoerd op de achtergrond , waardoor je CPU om overuren en je fans werken aan te zetten . Om te controleren of er programma's zijn toegang tot overtollige CPU , kunt u een handige tool geïnstalleerd op uw Mac gebruiken . In de Finder , voert u " Activity Monitor" zonder aanhalingstekens , druk op " Enter " en klik vervolgens op het pictogram Activity Monitor om het te openen . Controleer dan het percentage van de CPU die elk individueel programma wordt gebruikt . Om het te stoppen , moet u wellicht het uitvoeren van een kracht stoppen . Klik op de titel van dat programma in de lijst en klik op ' Stop proces " van de top van de Activity Monitor . Bevestig dan dat je wilt ofwel een " Force Quit " of simpelweg " Quit " het programma in het popup -venster .
Ventilator regeling

voeren Een andere manier om de vervelende ruis ventilator te stoppen is om meer controle over wanneer de ventilatoren draaien op hebben . U kunt dit doen door het downloaden van een fan control software ontworpen voor Mac . Keuzes omvatten smcFanControl uit eidac , Fan control 1.2 van Lobotomo Software en MacBook /Pro Extended ventilator regeling van Derman Enterprises . De programma's kunt u de temperatuur waarbij je fans schoppen in veranderen , hoewel de meeste programma's zullen niet lager gaan dan de aanbevolen instellingen van Apple .
Hardware Test

Alle Macs ook komen met een stukje software die u toelaat om te bepalen of het probleem dat u ondervindt is een gevolg van een stuk hardware van uw computer . De Apple Hardware Test kan een handig hulpmiddel zijn als je nog niet kunt je fans te kunnen bedienen. Om het uit te voeren , zet de computer uit en zet het vervolgens weer aan . Wanneer u het grijze opstartscherm , houdt u de toets " D " . U zult dan in staat zijn om te kiezen welke hardware testen uit te voeren op het volgende scherm .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te verbinden van een Mac n…
·Waarom krijg ik Pixel Distorti…
·Hoe maak je een JVC GZ - MG130…
·Hoe maak ik een Mac G4 867 MHz…
·Hoe naar de luchthaven Kaart I…
·Hoe kan ik Google Sync Overrid…
·Hoe maak je een FaceTime Conta…
·IWeb Sharing 
·Hoe te Leopard Externe DVD Ins…
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
  Hardware Articles
·Specs op de Vaio PCV - RX756 
·Hoe maak je een Video Card Power Cable C…
·Hoe je oude computer Starten Problemen o…
·Hoe maak je een E6400 CPU kracht om High…
·Specs voor de HorizSync NVIDIA Quadro NV…
·Hoe je HP D2445 printer Buffers wissen 
·Hoe kan ik YouTube- video's op Flash Dri…
·Definieer Input Devices 
·Hoe te Ipsec Remote Access parameters co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com