Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe een Alfa AWUSO36H antenne installeren op een MacBook Pro
De Alfa AWUSO36H is een 1000 MW , 802.11g /b draadloze USB- adapter die is uitgerust met 5dBi en 9dBi omni - directionele antennes , die een maximaal bereik van ongeveer een kilometer . Het apparaat wordt geleverd verpakt met driver -software voor gebruik met alle populaire besturingssystemen , met inbegrip van " OS X. " pairen van de AWUSO36H met een laptop , zoals de MacBook Pro , kan helpen om een betere connectiviteit met nabijgelegen draadloze netwerken dan de interne van de computer antenne kan leveren . Instructies
1

Plaats de installatie -cd van het apparaat in uw MacBook Pro 's optische drive . Blader door de inhoud van de cd . Zoek het bestand met het label " macx10.4 - 8187 ( 126 ) . Zip ' en kopieer deze naar uw computer . Dubbelklik op het bestand om de " RTL8187 Max OS X 10.4 softwaresuite v1.2.6 " map uit te pakken . Open de map en dubbelklik op het " RTL8187.pkg " applicatie om de software-installatie te beginnen .

Klik 2 op de knop "Doorgaan" twee keer . Selecteer de gewenste taal in het menu aan de bovenkant van het venster "Software License Agreement" en klik op "Doorgaan . " Lees de licentieovereenkomst en klik op "Akkoord" om door te gaan .
3

Selecteer op de bestemming harde schijf die u wilt gebruiken voor de installatie en klik op "Doorgaan . " Klik op de knop " Install" en voer uw login gegevens als daarom wordt gevraagd . Klik op de " Ga door met installatie "-knop , klik vervolgens op "Restart " als daarom wordt gevraagd . Laat de computer helemaal opnieuw opstarten voordat u verder gaat .
4

Schroef -antenne van het apparaat naar de overeenkomende poort die zich aan het ene uiteinde van de adapter . Steek de USB -kabel aan op de poort aan de andere kant van de adapter . Steek het andere uiteinde van de USB- kabel aan op een vrije USB -poort van uw MacBook Pro .
5

Open het Apple-menu , gelegen aan de linkerkant van de menubalk , en selecteer de optie met het label " . Systeemvoorkeuren ' Klik op het pictogram " Network , " als de " Nieuwe poort gevonden" venster verschijnt , klikt u op de knop "OK"
6

Blader door de gegevens in . de " Toon : " " . Configuratie netwerkpoorten ' menu en selecteer de optie gelabeld Schakel het selectievakje Klik op de knop" Nu solliciteren ", gelegen in de rechteronderhoek " Ethernet -adapter . " hoek van het venster .
7

Terug naar de " RTL8187 Max OS X 10.4 v1.2.6 software suite" map en zoek de " Realtek WLAN Client Utility " applicatie . Kopieer deze applicatie om uw map "Programma's " . Start de applicatie om verbinding met uw draadloze netwerk met de antenne .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe te beschermen een USB hard…
·Hoe je externe Modems Test 
·Problemen met DCS - 930L Setup…
·Hoe krijg ik mijn webcam beeld…
·Logitech MX 5000 Connection Is…
·Hoe maak je een Rocketfish Web…
·Wat is een PC- videocamera ? 
·Hoe om te controleren een USB …
·USB Cords Compatibel met de Sa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
·Hoe maak je een Brother herstellen OPC B…
·Hoe te verwijderen en vervangen Alienwar…
·Hoe maak je Typ een Superscript nummer 
·Hoe kan ik dubbele Mac Files Delete 
·Digitale scanner Repair 
·Hoe kan ik Herschrijf op een Memorex CD-…
·Hoe maak je verbinding een 2005 Mac Mini…
·Hoe maak je een DDR2 Vervangen door een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com