Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Problemen met DCS - 930L Setup
De D - Link Wireless N Network Camera, model DCS - 930L , geeft u de mogelijkheid om video's op te nemen om te delen met familie , vrienden en collega's . De DCS - 930L maakt draadloos verbinding met je netwerk . Problemen kunnen ontstaan ​​wanneer obstakels blokkeren draadloze signaal van de camera . Andere zaken die de functionaliteit van de DCS - 930L van invloed kunnen zijn een defecte voeding en onjuiste netwerkinstellingen . Minimaliseren Obstakels

De DCS - 930L kan draadloos verbinding maken met uw netwerk , waar dan ook faciliteren gebruik binnen uw huis of kantoor . Als u de camera niet kunt aansluiten op het netwerk , beginnen het oplossen van problemen door het minimaliseren van obstructies in de omgeving . Dikke muren en plafonds kunnen interfereren met draadloze signaal van de camera , en zo kan bepaalde materialen zoals metaal , glas , beton en baksteen . Houd de camera uit de buurt van archiefkasten en andere metalen voorwerpen , evenals elektrische apparatuur . Veel apparaten , zoals magnetrons en draadloze telefoons , genereren radio ruis die kunnen interfereren met draadloze signalen .
Voedingsproblemen

Wanneer u de DCS - 930L op een voeding bron , de LED brandt continu groen . Het is mogelijk om te schakelen van de LED wanneer de camera is ingeschakeld , maar het wordt standaard ingeschakeld wanneer u de camera voor de eerste keer . Als de LED niet oplichten wanneer je in eerste instantie de camera aansluit , wordt het apparaat geen stroom. Controleer alle kabelaansluitingen en zorg ervoor dat je de 5 -volt DC voeding kabel die bij de camera hebt aangesloten . Als de camera niet wordt ingeschakeld , de voeding is waarschijnlijk defect .
Netwerkproblemen

Als uw camera macht krijgt , maar je kunt geen verbinding maken het netwerk , bevestigen dat uw internetverbinding actief is . Als het niet , de computer aansluiten op het internet en probeer het opnieuw . Als je een werkende verbinding , moet u mogelijk uw firewall instellingen aan te passen . Ga naar de pagina -instellingen voor uw firewall en laat de camera toegang tot het netwerk . Een router reset kan ook op te lossen sommige problemen met het netwerk . Haal de stekker van de router , wacht een paar seconden , en sluit de router . Als u de camera aansluit op de router via Ethernet -kabel , controleert u de kabelverbinding .
Remote Access Problemen

De DCS - 930L heeft een RAS- functie die u toelaat aan het voer van de camera 's bekijken vanaf elke web - aangesloten computer . Dit is handig als u wilt de DCS - 930L gebruiken als beveiligingscamera , terwijl u op het werk of op vakantie . Als u toegang op afstand niet kunt inschakelen , voert u de installatiewizard die wordt meegeleverd met de camera en zorg ervoor dat de optie is geïnstalleerd . Om toegang op afstand wilt gebruiken, moet u de camera aansluiten op uw router . De firmware van de router als je problemen hebt het aansluiten van de camera . De router moet ook UPnP , evenals het werken WAN-en LAN -verbindingen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe Lasers Verstuur de informa…
·Hoe maak je een webcam microfo…
·Hoe te vertellen als uw comput…
·Verschil tussen TI - 83 en TI …
·Hoe te T60p 
·Hoe maak je een USB- dongle ge…
·Instructies voor Microsoft Wir…
·Hoe de ingebouwde webcam op de…
·Soorten KVM-kabels 
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Hoe installeer ik inktcartridges in een …
·Mijn nieuwe videokaart monitor zal niet …
·Kunt u surfen op het web op de iPod Touc…
·Hoe maak je Wipe Out een harde schijf vo…
·Hoe je inkt wijzigen op een Kodak AI Pri…
·Computer Components lesplannen 
·Hoe gaat u naar een ASUS moederbord BIOS…
·Hoe installeer ik een Logitech LX710 Las…
·Hoe Songs branden op een herschrijfbare …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com