Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik lezen Externe Harde Schijven ?
Externe harde schijven zijn uitstekende apparaten voor back-up van uw computer , het overzetten van grote bestanden van de ene computer naar de andere en het uitbreiden van uw totale opslagcapaciteit . Ze zijn verkrijgbaar in 3,5 - inch en 2,5 - inch harde schijf versies . Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat de 3,5 - inch modellen hebben een externe voedingsbron terwijl de 2,5 - inch versies niet. Externe harde schijven aansluiten vaakst op een computer via een USB-interface . Instructies

Sluit uw externe harde schijf in een beschikbaar stopcontact 1 . Als u gebruik maakt van een 2,5 - inch model , is deze stap niet nodig . Kopen van 2

Sluit de meegeleverde USB- kabel aan op de externe harde schijf en een beschikbare USB- poort op uw computer . Uw computer zal waarschijnlijk herkent de nieuwe externe harde schijf als een " mass storage device" automatisch . Als dit niet gebeurt , moet u wellicht drivers te installeren om te kunnen worden erkend . De benodigde driver -software zal worden opgenomen met uw externe drive .
3

Open "Deze computer " als u gebruik maakt van een pc of " Disk Utility " als je een Mac gebruikt . Van daar , moet uw nieuwe externe harde schijf worden getoond met ofwel een nieuwe stationsletter , zoals " E : " of het zal de naam die werd vooraf toegewezen aan de externe schijf weer te geven . Als u geen toegang tot uw externe harde schijf uit zijn , is het waarschijnlijk te wijten aan een software- of opmaak kwestie . Als het de nieuwe schijf helemaal niet wordt weergegeven . het kan ook een hardware probleem zoals een slechte kabel , slechte USB-poort of dode harde schijf zijn.
Probleemoplossing
4

Werk de software die werd meegeleverd met uw externe harde schijf . Om dit te doen , zult u toegang tot internet nodig . Software heeft vaak een optie om een automatische update uit te voeren . Raadpleeg de instructies die bij de schijf kwam tot de juiste updateprocedures vinden .
5

Controleer het formaat van de schijf . Externe harde schijven zijn vaak vooraf geformatteerd in het NTFS- formaat of FAT32-formaat . Als uw computer moeite heeft met het lezen van de huidige indeling van uw externe harde schijf , moet u wellicht opnieuw formatteren . Echter, daarbij zal gegevens die bestaat op het station te verwijderen .
6

Controleer de USB-aansluiting . Als de verbinding tussen het station en de USB- poort van de computer is niet goed zit , kan het resulteren in een falen om de harde schijf te lezen . Dit kan ook gebeuren als je een slechte USB -poort . Probeer alle beschikbare USB- poorten op uw computer of sluit een andere functionele USB-apparaat om te controleren of het niet een poort probleem .
7

Controleer de voeding aansluiting ( alleen van toepassing met 3,5 - inch externe harde schijven ) . Als de harde schijf krijgt niet voldoende stroom , kan het resulteren in een falen om de drive lezen of herkennen .
8

Controleer de controlelampjes op de externe harde schijf . Externe harde schijven worden geleverd met lampjes die aangeven wanneer het station in gebruik is . Als u uw externe schijf aansluiten op uw computer en u geen lampjes zien en u geen geluid uit de schijf te horen , is het waarschijnlijk dat de externe harde schijf zelf is dood .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een seriële kabel…
·Hoe kan ik meerdere RAID PCI k…
·Hoe je films op mijn tv te kij…
·Hoe de ventilator op een HP Dv…
·Hoe te herstellen TransFlash 
·Toegang krijgen tot het Webcam…
·Hoe je het geheugen van een Me…
·Eye Scan Veiligheid op Laptops…
·Wat is Cache L1 en L2 Cache 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de juiste geheugen voor een laptop 
·Waarom wordt mijn laptop Get So Hot 
·Hoe maak je een iPod afspelen op een and…
·Hoe je je Floppy Drive Opdracht Verander…
·Hoe je Mozilla Bladwijzers synchronisere…
·Hoe de inkt vervangen voor een Epson Sty…
·Hoeveel RAM heb ik nodig voor een MacBoo…
·Hoe Hook Up een draadloze netwerkprinter…
·Compaq Presario 700 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com