Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een iPod afspelen op een andere PC
Een iPod gebruiken om al uw favoriete nummers te slaan is zeer handig. In plaats van bij te houden van een groot aantal cd houden is overal waar je gaat , gewoon dragen uw iPod . Het luisteren naar muziek tijdens een lange pendelen , vrije tijd , of saai situaties kan gemakkelijk worden gedaan . Aangezien de meeste van ons zijn voortdurend reizen naar diverse bestemmingen , toegang tot meerdere computers in de loop van een dag is ook normaal . Met een paar eenvoudige stappen , zult u snel leert hoe u een iPod op een andere computer te gebruiken . Wat je nodig hebt
Computer
iTunes
Muziek
iPod
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de mode op standaard modus als de iPod is aangesloten op een computer . Meestal zal het apparaat automatisch uw muziek synchroniseren met uw aangesloten iPod . Als u wilt in staat zijn om uw muziek af te spelen op meerdere computers , dan moet u de handmatige modus in plaats daarvan te activeren . Dit zal helpen om je muziek te voorkomen dat per ongeluk verwijderd wanneer u deze aansluit op een andere computer .

Open iTunes 2 om het proces van het veranderen van de automatische modus naar de handmatige modus te beginnen . Klik op de iPod- koppeling in het deelvenster bron om de verandering te maken . Na dit te doen , zult u in staat om andere opties te bekijken in het hoofdvenster van iTunes . Je hebt ook toegang tot informatie die zal u vertellen of uw iPod is up to date . Er zijn een paar andere opties die je ook zal toelaten om een ​​aantal van de persoonlijke instellingen van hoe iTunes werkt met je iPod aan te passen .

Plaats 3 een vinkje naast het " handmatig beheren Music en video's box " door erop te klikken . Door dit te doen wordt automatisch de handmatige modus in te schakelen . Zodra u klaar bent , selecteer dan de knop " OK" wanneer het pop-upvenster verschijnt . Klik op de knop " Apply " om dit hele proces te voltooien .
4

Sluit uw iPod aan op meerdere computers en geniet van uw eigen persoonlijke muziekbibliotheek . Je moet de iTunes-bibliotheek openen en herhaal de voorgaande stappen elke keer dat u computers wijzigen . Als u werkt met dezelfde set van computers elke keer , dan zal je niet om dit proces continu te herhalen . Als de handmatige modus is geactiveerd , kunt u snel nummers of afspeellijsten toevoegen vanuit iTunes naar de iPod-symbool . Dit is een van de makkelijkste manieren om de toegang tot uw persoonlijke muziekbibliotheek te krijgen, terwijl op de gaan . Ongeluk wissen van je muziekcollectie op je iPod zal geen probleem zijn als u de standaard automatische modus overschrijven .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een XP -printerstu…
·Hoe te Sluit een extern toetse…
·Problemen met een Dynex DX - W…
·Zal mijn moederbord Steun een …
·My Webcam Video Niet Voices Ma…
·Hoe een Fingerprint Reader ver…
·Hoe maak je verbinding een Oly…
·Hoe maak je een Nexxtech webca…
·Hoe maak je Signal een router …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de buitenkant van een laptop Pas 
·Hoe je HP Cartridge Chips Reset 
·Hoe maak je een SD -kaartlezer Zorg 
·Hoe gegevens opslaan op een flash drive …
·Het herformatteren van een Mini SD Card 
·Hoe maak je een geheugenkaart kopen 
·Hoe kan ik YouTube bekijken op een iPad 
·Hoe maak je een witte Mac Book Reinig 
·Hard Drive Replacement Guide 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com