Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Exabyte 8900 Specificaties
Door het opslaan van gegevens van een computer naar een externe schijf , kunt u gevoelige en belangrijke informatie te beschermen en back -up digitale bestanden voor langdurige opslag . Tape drives , zoals Exabyte 8900 , opslaan en ophalen van gegevens te beschermen op een strook magneetband ingesloten in een koffer . Exabyte Corporation maakte tape drives , zoals de Exabyte 8900 , alvorens door Tandberg Data Americas overgenomen in 2006 . ( Geschiedenis

Vroege ontwerpen
voor tape opslag van digitale data gebruikte open rollen , dat uitgroeide tot gesloten , single- reel cartridges in de late jaren 1970 en vroege jaren 1980 . Exabyte produceerde de eerste high-performance , 8mm spiraalvormige scannen schijf voor het opslaan en ophalen in 1987 . Na het maken van verbeteringen aan de helical scan technologie , Exabyte dan losgelaten de Exabyte 8900 tape drive , ook wel de Exabyte Mammoth , in 1996 . Een nieuwer model , de Exabyte Mammoth - 2 , vervangen de Exabyte 8900 ontwerp in 1999 .
Identificatie

De Exabyte 8900 is een 8mm tape drive die voorziet in maximaal 20 gigabyte ( GB ) aan opslagruimte op een enkele 170m data cartridge . de tape drive weegt 3 kilo en maatregelen 1,63 centimeter lang , 5,75 cm breed en 8 cm diep . Exabyte ontwierp de 8900 tape drive om ofwel intern worden geïnstalleerd , binnen een computer kast , of extern als een tafelblad eenheid ondergebracht in een eigen aparte behuizing . de tape drive verplaatsen van data door deze op de computer via een SCSI-bus .
Eigenschappen

Volgens Exabyte , de 8900 tape drive verbetert op vorige modellen met behulp van een zachte tape pad om de betrouwbaarheid te verhogen en te verlagen tape stress door het elimineren van de traditionele capstan en aandrukrol systeem eerder gebruikt om de magneetband te verplaatsen . Andere verbeteringen zijn een efficiënter ontwerp met 40 procent minder onderdelen en een optionele LCD-display om stroom te leveren omvormerstatus informatie in meerdere talen . de Exabyte 8900 beschikt ook over een industrieel - kwaliteit dek ontworpen om de aandrijving band te beschermen in de snelle data - center omgevingen .
Capaciteit en snelheid

Vergeleken met voorgaande tape drive modellen die helical scan technologie , de Exabyte 8900 heeft een hogere capaciteit , snellere zoeksnelheid en snellere overdrachtsnelheid gebruikt . de Exabyte 8900 tape drive heeft een capaciteit van 40 GB met een overdrachtssnelheid van 6 megabyte ( MB ) per seconde wanneer samengedrukt . als de tapedrive is ongecomprimeerd , het heeft een capaciteit van 20 GB en zet gegevens met een snelheid van 3 MB per seconde . de tape drive kan high - speed zoekopdrachten uit te voeren op 188-376 MB per seconde en kan opnemen data met een snelheid van 10,8-21,6 GB per uur .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Een video- controller is een v…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe te Platinum JBL Luidspreke…
·Hoe te openen Clamshell op een…
·Over Harde Schijf Sectoren 
·Hoe maak je een Picture CD Rea…
·Hoe te branden van een HD Movi…
·Kan ik kunt een cd op een DVD …
·Hoe maak je een Fat 32 schijf …
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
De Specificaties van 768MB Nvidia Geforc…
  Hardware Articles
·Hoe de CMOS-batterij Zoek op een 450ROG 
·Hoe te downloaden printersoftware Finish…
·Hoe maak je verbinding een IDE 2.5 een l…
·eMachines E525 - 2200 vs eMachines E725 …
·Hoe maak je een Straight Through convert…
·Hoe maak je een PC laptop gebruiken met …
·Hoe Rip Audio Vanuit een zelfgemaakte DV…
·Hoe de papierinvoer op een Brother Print…
·Hoe maak je een harde schijf voor hergeb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com